Nickzzz

Lian Li PC-CK101: Mini-ITX κουτί σε σχήμα....τρένου!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Lian Li PC-CK101: Mini-ITX κουτί σε σχήμα....τρένου!]http://reviews.hwbox.gr/news/lian_li.jpg[/NEWS_IMG]Είσαστε PC modder και θα θέλατε μία μέρα να φτίαξετε ένα κουτί που να μοιάζει με τρένο; Η Lian Li σας σκέφτηκε και για αυτό και παρουσίασε το PC-CK101 Train Themed Aluminum Chassis! Το νέο αυτό κουτί θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, την PC-CK101 Standard όπου το τρένο είναι σε στατική μορφή και το PC-CK101 Premium όπου το τρένο κινείται πάνω στις ράγες του. Το PC-CK101 είναι το κατάλληλο κουτί αν θέλετε κάτι που εντυπωσιάζει και θέλετε να φτιάξετε ταυτόχρονα ένα home theater PC. Το PC-CK101 είναι χωρισμένο σε δύο μέρη, την μηχανή και το πρώτο βαγόνι.

Στο βαγόνι μέσα χωράει μία Mini-ITX μητρική με έναν ανεμιστήρα 120mm να την ψύχει. Στο μέρος του κινητήρα του τρένου βρίσκουμε το small-form τροφοδοτικό των 300W και θέσεις για οπτικό μέσο καθώς και έναν δίσκο 3,5 ιντσών και έναν 2,5 ιντσών ενώ υπάρχουν και δύο υποδοχές USB 3.0. Η τιμή του "τρένου" είναι ?215 για το σταθερό κουτί και ?350 για το κινούμενο που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα όλων.

[img_ALT=Lian Li PC-CK101: Mini-ITX κουτί σε σχήμα....τρένου!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/46515064b8b8be670.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Lian Li PC-CK101: Mini-ITX κουτί σε σχήμα....τρένου!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/46515064b8b89fe05.jpg[/img_ALT]

[media]

[/media]

Link to comment
Share on other sites

Μετά θα είναι το κάστρο των πειρατών; Καταλαβαίνω τη λογική ότι κάποιοι δεν θέλουν να φαίνεται μια κούτα είτε Full-ATX είτε mITX, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα αποκρύψει τον υπολογιστή από τα μάτια του κόσμου. Καλύτερα να το έκαναν ένα βιβλίο, Lorf of the Rings, στην αμερικάνικη έκδοση, για να τραβήξει μακριά τα βλέμματα.

Link to comment
Share on other sites

Το είχαμε δεί στην Computex αυτό και ο PR της LL μας είχε πέι πως κάθε χρονιά βγάζουν ένα case που θα κλέβει εντυπώσεις αλλά δεν θα έιναι για να κάνει πωλήσεις!

Ε το τρενάκι του τρόμου ήταν το φετινό τους :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now