JC_Denton

H nVIDIA ετοιμάζεται να κάνει το "Big Bang"?

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c42b46ba739.jpg[/WRAPLEFT] To Chile Hardware (CHW) κατάφερε να δώσει στη δημοσιότητα μια - ομολογουμένως θολή - φωτογραφία από την παρουσίαση του Roadmap των drivers της nVIDIA, όπου την προσοχή μας κέρδισαν δύο συγκεκριμένα σημεία.

Το πρώτο από αυτά είναι το Big Bang II που βλέπουμε στο timeline των drivers, ακριβώς κάτω από το μήνα Σεπτέμβριο. Τέτοιες αναφορές από την nVIDIA έχουν γίνει στο παρελθόν με το Big Bang, το οποίο ήταν η υποστήριξη της τεχνολογίας του SLI multi-GPU.

Σίγουρα βλέποντας κάτι τέτοιο το ενδιαφέρον μας μεγαλώνει όλο και περισσότερο, μιας και λίγα πράγματα μπορούμε να φανταστούμε που θα έκαναν την nVIDIA να δώσει στου επερχόμενους καινούριους της drivers ένα τέτοιο όνομα (εκτός φυσικά αν γίνεται καθαρά για λόγους marketing λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού από την AMD/ATi).

Προχωρόντας παρακάτω, αν προσέξετε καλά στα "χαρακτηριστικά" του Big Bang II, θα δείτε την υποστήριξη του OpenGL 3.0, κάτι το οποίο μας γεμίζει ερωτηματικά. Η nVIDIA δε θεώρησε την υποστήριξη του DirectX 10 κάτι τόσο επαναστατικό ώστε να ονομάσει τους drivers εκείνους ως "Big Bang" - τι συμβαίνει πραγματικά?

Αυτό που σίγουρα πολλοί περιμένουν είναι κάτι που θα έχει σχέση με τη GPU Acceleration και το CUDA, αλλά τίποτα απολύτως δεν έχει επιβεβαιωθεί.

10aue4.png

Η αινιγματική θολή φωτογραφία από το διάσημο πλέον Slide

Link to comment
Share on other sites

Hehehehe, ROFL @ Voudas ! :D:hysterical:

Μα γιατί κοροϊδεύετε συνέχεια τον esdee και τον fragma ? Αν πράγματι ισχύουν αυτά που έχω δει να γράφουν για εκείνους, τότε πρόκειται για πολύ γκαντέμηδες :P LOL, δεν τα ξέρω κιόλλας τα παιδιά ... :D, οπότε no offense ;):)

Link to comment
Share on other sites

M'αρέσει το Bing Bang

... ειδικά αν είναι drivers που ενεργοποιούν SLI σε μη-nVidia chipsets, όπως κάτι "modded" drivers για σειρά7 που έπαιξαν sli σε Intel-975X

Link to comment
Share on other sites

δε θα ειναι αυτο απο οτι λενε. θα ειναι R180 ( release 180 drivers) οπως λεγεται. drivers δηλαδη βελτιστοποιημενοι. το μεγαλυτερο + απο οτι πιστευω θα ειναι η ικανοτητα να χρησιμοποιεις sli σε πανω απο 1 monitor

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now