JC_Denton

Τα προβλήματα των Mobile καρτών γραφικών της nVIDIA επεκτείνονται και στα PC?

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c42b46ba739.jpg[/WRAPLEFT] Σε προηγούμενη σημερινή μας είδηση διαβάσατε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάρτες γραφικών της nVIDIA στους φορητούς υπολογιστές, που ανάγκασαν τη Dell να προβεί στην έκδοση ενός fix, ενώ οδήγησαν και πολλούς άλλους κατασκευαστές σε αγανάκτηση.

Δυστυχώς, τα νέα για την nVIDIA χειροτερεύουν μέρα με τη μέρα. Οι κάρτες γραφικών που επηρρεάστηκαν από αυτό το πρόβλημα ήταν κυρίως η GeForce 8400M καθώς και σύμφωνα με τις φήμες, και η GeForce 8600M. Αυτή η είδηση, αφού έκανε το γύρο του κόσμου προσγειώθηκε πολύ ανώμαλα, καθώς φαίνεται.

Τώρα πλέον, αφού η nVIDIA αποφάσισε να μη δώσει πολλές λεπτομέρειες για τη φύση του προβλήματος των καρτών γραφικών της, μερικοί από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές υπολογιστών αποφάσισαν να ζητήσουν από την εταιρεία να πάρει πίσω τις desktop κάρτες γραφικών που βασίζονται στην ίδια GPU με αυτές που βγάλαν πρόβλημα στα laptop.

Η nVIDIA σε μια βιαστική ανακοίνωση δήλωσε ότι το πρόβλημα στα GPU ήταν μόνο σε ορισμένα μοντέλα στα laptop, που επηρρέασαν μόνο ορισμένους πελάτες, προσπαθώντας να διαβεβαιώσει τους συνεργάτες της ότι σε καμία περίπτωση δεν έχουν άλλα προϊόντα της, το ίδιο πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now