p_under

Nvidia GeForce 700 series: Πληροφορίες για την νέα Nvidia series

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Nvidia GeForce 700 series: Πληροφορίες για την νέα Nvidia series]http://reviews.hwbox.gr/news/nvidia.jpg[/NEWS_IMG]O IT ιστότοπος videocardz δημοσίευσε ένα εσωτερικό slide της Nvidia, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ, όπου παρουσίασε πληροφορίες για την επερχόμενες GeForce 700 series κάρτες γραφικών. Η νέα κινητήρια δύναμη της νέας GeForce οικογένειας θα ακούει στο όνομα GK2xx και θα ακολουθεί την Kepler αρχιτεκτονική, εφόσον ήδη δημοσιευμένες αναφορές μας πληροφορούν ότι η Maxwell αρχιτεκτονική θα κάνει την εμφάνιση της πέραν το τέλος του 2013.

Παρόλαυτα είναι ακόμα πολύ νωρίς για να συζητάμε για τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας γενιάς, όμως αποκομίζουμε πληροφορίες σχετικά με τις ονομασίες των νέων πυρήνων, όπου o GK208 προορίζεται για το entry-level τμήμα, ο GK206 για το mid-range και ο GK204 για το high-end αντίστοιχα. Επίσης οι εικασίες δείχνουν ότι το νέο flagship της GTX 700 series, η GTX 780 θα περιέχει κάπου ανάμεσα στα 1.728 με 2.112 Cuda cores, ενώ το GK206 που πιθανώς θα βρίσκεται στην GTX 750 θα περιέχει 576 Cuda cores.

Επίσης βλέπουμε πως η Nvidia θα συνεχίσει για ακόμα μια γενιά καρτών γραφικών την Ti ονομασία διαχωρίζοντας και αν θέλετε περιπλέκοντας το αγοραστικό κοινό που δεν είναι up to date με τις τελευταίες εξελίξεις, και θα το ενσωματώσει στις mid-range GPUs της. Τέλος, το πρώτο SKU που θα κάνει την εμφάνιση του, πιθανολογείται πως θα είναι το GK208 και η ημερομηνία άφιξης αναμένεται γύρω στις αρχές του δεύτερου τριμήνου του 2013.

[img_ALT=Nvidia GeForce 700 series: Πληροφορίες για την νέα Nvidia series]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1120509c42ebcb444.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Venisk ακομα το σκεφτεσαι ρει?:P

Ενα θα σου πω skyrim με hd texture pack+hd texture pack by bethesda+enb series+πολλα αλλα graphics mods με 8ΜSAA+16AA+16AF+ΑΜΒΙΕΝΤ OCCLUSION στα 1080p με vsync on τα frames ειναι καρφωμενα 60 :shades: και οι καρτες δουλευουν 70% πολυ δυναμη my friend στην αναλυση σου θα ειναι ταμαμ.

Link to comment
Share on other sites

Venisk ακομα το σκεφτεσαι ρει?

Δύσκολες εποχές, κάποτε δεν το σκεφτόμουν καθόλου, τώρα έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα πρέπει να πέσει πολύ σκέψη που θα επενδύσεις μια 500αρα..

Έβαλαν και δώρο το ac3 μαζί με την evga 680 και με ψήνει ακόμα παραπάνω!!

Link to comment
Share on other sites

Aντε κανε τα κονε σου....(το σκ@το παξιμαδι) :P να την παρεις.

Δεν με καινε οι 700 series.Οχι ακομα τουλαχιστον :P Τωρα που εβαλα και το bios απο lightning και παιζουν 1280+ σε sli.....τεεεζααα πανε τα καρτονια.

Link to comment
Share on other sites

Οσο τεζα να πανε τα κεπλερονια τελικά την φαγανε την φαπα τους απο την ΑΤΙ....

...κουτσο kepler μας πασαρε η nvidia σε τιμη χαβιάρι!

σσσσσσσ μην λες τετοια :lol

:hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now