Nickzzz

Scythe USA: Κλείνει λόγω αναδιάρθρωσης. . .

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Scythe: Κλείνει λόγω της οικονομικής κρίσης]http://reviews.hwbox.gr/news/scythe.jpg[/NEWS_IMG]Μέσα στην Πέμπτη βγήκε η είδηση οτι η εταιρία Scythe USA, που είναι ο προμηθευτης των προϊόντων της Scythe στην Αμερική, σταματάει την λειτουργία της λόγω του ότι η μητρική εταιρία Scythe αποχωρεί από την αγορά. Μάλιστα στο site της Scythe USA υπήρχε η παρακάτω δήλωση από τον Masahiro Sakai, chief executive officer, Scythe USA.

<div style="border-radius: 10px; background-color: #444; width: 900px; box-shadow: 5px 5px 12px #777; margin: 0px auto; padding: 10px;">Η Scythe USA υπήρξε ο προμηθευτής των προϊόντων της Scythe τα τελευταία χρόνια. Τον Νοέμβριο του 2012 πήραμε την απόφαση να σταματήσουμε την λειτουργία μας, λόγω της απόσυρσης της μητρικής εταιρίας από την αγορά. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια.</div>

Σήμερα η Scythe Group έβγαλε ανακοίνωση και διαψεύδει τις πληροφορίες οτι σκοπεύει να αποσυρθεί από την αγορά. Από ότι φαίνεται γίνεται μία αναδιάρθρωση στην εταιρία και η θυγατρική Scythe USA που ήταν αυτόνομη από το υπόλοιπο γκρούπ αποφασίστηκε να κλείσει. Μέχρι να βρεθεί νέος αντικαταστάτης όλες οι δραστηριότητες στην αμερική θα ελέγχονται από την Scythe Taiwan. Οι Scythe Europe, Scythe Japan, Scythe Taiwan και Scythe China που αποτελούν τα άλλα μέλη του γκρούπ δεν θα έχουν καμία αλλαγή.

Αν και η Scythe είναι γνωστή για τα συστήματα ψύξης επεξεργαστών και καρτών γραφικών στην Ιαπωνία ειδικεύεται και σε ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Ένας λόγος για την απόφαση της εταιρίας μπορεί να είναι το γεγονός ότι λόγω της επιβράδυνσης της οικονομίας και των μειωμένων αναβαθμίσεων στους υπολογιστές έχει μειωθεί η ζήτηση για συστήματα ψύξης υψηλής ποιότητας.

[img_ALT=Scythe: Κλείνει λόγω της οικονομικής κρίσης]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/465150b8f86a1deff.png[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now