Duder

Νέο WR από την Corsair

Recommended Posts

[wrapleft]http://img135.imageshack.us/img135/9716/corsairlogonv6.gif[/wrapleft]Η Corsair, μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες μνημών RAM, φαίνεται πως έχει βάλει σκοπό να καταρρίπτει συνεχώς κάθε ρεκόρ ταχύτητας!

Το νέο ρεκόρ ταχύτητας είναι στα 2580 MHz (9-9-9-24) και έγινε εφικτό χρησιμοποιώντας 1 stick Corsair Dominator DDR3 πάνω σε μία Asus ROG Rampage Extreme motherboard (Intel X48 chipset). Ως επεξεργαστής χρησιμοποιήθηκε ένας Intel Core 2 Duo E8400 ο οποίος έτρεχε σε FSB=645MHz!

wrus2.jpg

Να σημειωθεί πως το προηγούμενο ρεκόρ το είχε θέσει και πάλι η Corsair (2462MHz) στις 20 Μαϊου, το οποίο και κατάφερε να "σπάσει" κατά 118MHz.

Το νέο παγκόσμιο ρεκόρ των 2580MHz επιτεύχθηκε στα πλαίσια διαφόρων πειραμάτων που διεξάγει η Corsair σχετικά με την επίδραση της θερμοκρασίας στην επίδοση των μνημών. Στο συγκεκριμένο πείραμα όλο το σύστημα (μητρική, μνήμες, CPU) λειτουργούσαν σε θερμοκρασία -20 βαθμών Κελσίου...

[ Διαβάστε περισσότερα εδώ...]

Link to comment
Share on other sites

ΠοοοοΛυυυυυυυυυυυ Ομορφα...:drool:

Ε βρε Denton..του χρονου ισως να βγαινουν ram στα 2500...:P ισως και παραπανω:whistling:

Παντος με αυτα τα World Record's που σπαει η Corsair...διχνει οτι εχει καλες μνημες...ασχετα οτι αυτες που δοκιμαζονται ειναι επιλεγμενες μπλα μπλα.:D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now