JC_Denton

Banchetto 101 - Το νέο επαναστατικό Bench Table από τη Microcool !

Recommended Posts

[wrapleft]http://img237.imageshack.us/img237/4450/microcoolbanchetto10108xq9.jpg[/wrapleft]H εταιρεία Microcool, αν και όχι τόσο γνωστή στους περισσότερους, έβγαλε στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες για το νέο της προϊόν, που σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των Overclockers και όχι μόνο.

Το Banchetto 101 λοιπόν, είναι ένα νέο Bench Table από τη σχετικά άγνωστη εταιρεία, που προσφέρει πολλές δυνατότητες και περιέχει κάποιες σημαντικές και ενδιαφέρουσες καινοτομίες. Είναι βέβαιο ότι αυτό το Bench Table θα κάνει μεγάλο "θόρυβο" στα διάφορα forum, ενώ αναμένεται αρκετοί να το προτιμήσουν, λόγω των ευκολιών που προσφέρει.

Καταρχάς το Bench Table αυτό έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απόλυτη εργονομία - και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες. Τα υλικά κατασκευής του είναι αλουμίνιο και plexyglass, εγγυώντας μας έτσι μια στιβαρή και ελαφριά κατασκευή. Φανταστείτε ότι στο κάτω του μέρος μπορεί να χωρέσει ακόμα και ένα τριπλό 120άρι ψυγείο, ενώ το Table διαθέτει και Power/Reset κουμπιά.

Η τιμή στην οποία αναμένεται να έρθει το Banchetto 101 είναι τα 200? - σίγουρα δεν είναι φτηνό, αλλά αυτά που προσφέρει μπορεί να το κάνουν μια βέβαιη επιτυχία. Η διαθεσιμότητά του αναμένεται να είναι μικρή στην αρχή, ενώ θα βγει στις αγορές κοντά στο Σεπτέμβρη.

Μια συλλογή φωτογραφιών από το Banchetto 101:

microcoolbanchetto10101ju2.th.jpgmicrocoolbanchetto10105sh3.th.jpgmicrocoolbanchetto10103pn2.th.jpgmicrocoolbanchetto10104sd4.th.jpg

microcoolbanchetto10106aq0.th.jpgmicrocoolbanchetto10102aq3.th.jpgmicrocoolbanchetto10107wc4.th.jpgmicrocoolbanchetto10108ri8.th.jpg

microcoolbanchetto10109gc9.th.jpgmicrocoolbanchetto10110en8.th.jpgmicrocoolbanchetto10113yb0.th.jpgmicrocoolbanchetto10112eo8.th.jpg

microcoolbanchetto10111ez4.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δεν άκουσα τπτ man, μάλλον για αρχή θα το δίνουν "ολόκληρο", αν τους πάει καλά ή αν υπάρχει ζήτηση, τότε ίσως να κάνουν κάποια τέτοια κίνηση.

Εγώ θεωρώ πως αν έβγαζαν ένα bench table σαν αυτό που είχε η Foxconn στη Blackops με κανα 50ευρω ταβάνι, θα πουλούσαν αρκετά ;)

Link to comment
Share on other sites

Εχεις καμια πληγροφορια αν θα πωλειται και χωρια δηλαδη το πανω μερος μονο του?

Δεν νομίζω ακόμα και να πουλήσει να προχωρήσουν σε τέτοια κίνηση! :coffeetime:

Δεν ξέρουμε όμως ο χρόνος θα τα καθορίσει όλα!

Link to comment
Share on other sites

Γιατί βρε παιδιά bench table, δεν το κατάλαβα ...

Πάνω στο γραφείο, πάνω στο κουτί μιας mobo, πάνω σε ένα πάγκο, τόσα μέρη υπάρχουν ...

Υ.Γ. Αν κάποιος διάβαζε μόνο τη δεύτερη πρόταση του post μου, θα νόμιζε ότι πήγαινε για forum "ροζ" περιερχομένου ... :hysterical: Βέβαια το πάνω στο κουτί μιας mobo, θα ζόριζε "λιγάκι" ... :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now