Recommended Posts

Σε μητρική με 580 έβαλα πριν καμία εβδομάδα έναν Crucial V4. Έπαιζε αξιοπρεπώς. Οπότε λογικά στο νεότερο 690 δεν θα έχεις προβλήματα. Μην πας μόνο να βάλεις κανέναν Neutron GTX και να περιμένεις να κάψει τα charts!

Link to comment
Share on other sites

SATA2 είναι, τα 4Κ μετράνε στους SSD οπότε διαφορά σε σχέση με ποιο καινούριους SATA3 controllers δεν νομίζω να διακρίνεις.

Πάντως σε Sata2 SB710 που δεν νομίζω να διαφέρει στο Sata κομμάτι από τον SB600, ο Agility 3 παίζει χοντρικά όπως παίζει και στο SB850 που είναι Sata3

Link to comment
Share on other sites

Δεν πήγαινα για Sata 6Gb/s SSD Γιάννη, απλά δεν θα έβαζα και κανέναν παλιό με Jmicron γι'αυτό το έγραψα έτσι!

Επειδή σας εμπιστέυομαι και τους δύο σας από πάνω ^^ νομίζω με καλύψατε και πάω να περάσω SSD να κάνει παρέα σε έναν 4800+ :D

Ευχαριστώ :T:

Link to comment
Share on other sites

Με Jmicron είναι τόσο χάλια σε Sata2 όσο και σε Sata3 :P

Τον Agility 3 τον δοκίμασα σε μια MSI με το SB710 και μια ECS με το SB750. Χοντρικά έπαιρνα τα ίδια νούμερα στο Crystaldiskmark από πάνω(σειριακή) μέχρι κάτω(4Κ) δεδομένου ότι ο Agility δεν υπερβαίνει τα 210ΜΒ/sec σε ανάγνωση (άλλο αν σε uncompressed data χτυπάει 500άρες).

Οι controllers της AMD είναι κατώτεροι των Intel αλλά όχι τραγικά. Για κάθε μέρα χρήση δεν νομίζω να φαίνεται η διαφορά.

Link to comment
Share on other sites

Το ACHI βρίσκεται στον chipset driver, όχι στον RAID. Αν θυμάμαι καλά, παρόλο που παίζω μόνιμα με AMD chipsets!!!

(τα έχουν κάνει σκ@τ@ σε αυτή την εταιρία). Παλιότερα έψαχνα τον driver για το SB750 και ήταν σε οδηγό που έγραφε 800 series only...

Link to comment
Share on other sites

Στο link που έδωσες έχει chipset driver, αν και λέει για Vista. Μητρική με SB600 πλέον δεν έχω για να σου πω συγκεκριμένα που θα βρεις οδηγό, δυστυχώς, υποθέτω πάντως ότι κάπου θα υπάρχει και για τα 7. Γενικά AHCI drivers και AMD = το κυνήγι του χαμένου θησαυρού. Αντίστοιχα μπελάς από ότι θυμάμαι ήταν να βρεις RAID driver σε δισκέτα που να δουλεύει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now