George_o/c

AMD FX-8350 @ 8794MHz: Ακόμα ένα CPU-Z World Record από τον AndreYang!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=AMD FX-8350 @ 8794MHz: Ακόμα ένα CPU-Z World Record από τον AndreYang!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354e011a9f44e06.jpg[/NEWS_IMG]Όσοι από εσάς παρακολουθείτε τα CPU-Z Frequency World Records, σίγουρα θα θυμάστε ότι μέχρι στιγμής, η μεγαλύτερη συχνότητα σε x86 επεξεργαστή έχει επιτευχθεί από τον Andre Yang, με τον απίστευτο AMD FX-8150 που βρέθηκε στα χέρια του. Παρόλο που είχε επιτύχει 8709MHz στις 1 Νοεμβρίου 2011, στο HwBot ανέβασε μόνο το ~8400MHz ρεκόρ του και περίμενε υπομονετικά. Έτσι λοιπόν τον Ιούνιο του 2012 που ο Wizerty τον πέρασε για λίγα μόλις MHz, ο Andre δεν έχασε ευκαιρία και σήκωσε το 8.7GHz backup του, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Κατά την διάρκεια του επίσημου AMD Vishera Event που διεξήγαγε η AMD Taiwan στις 20 Νοεμβρίου, κάλεσε όλους τους κατασκευαστές μητρικών καρτών για να κάνουν extreme overclocking με A10-5800K & FX-8350 επεξεργαστές. Το μεγαλύτερο cpu clock που πέτυχαν στο event, έγινε από τον hicookie της Gigabyte, που εκτόξευσε τον FX-8350 @ 8470MHz. Την ίδια μέρα ο Andre Yang, παρόλο που δεν εκπροσώπησε την ASUS στο επίσημο event, ανέβασε FX-8350 validation στα 8670MHz, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μόλις 39MHz από το παγκόσμιο ρεκόρ που ο ίδιος είχε κάνει στο παρελθόν με FX-8150!

Αφού ούτε ο Nickshih της ASRock κατάφερε να περάσει τον Andre Yang (ανέβασε στις 8 Δεκεμβρίου, 8502MHz validation), ο Andre Yang ανέβασε πριν από 2 μέρες ακόμα ένα validation. Αυτή την φορά, ο FX-8350 του άγγιξε τα 8794MHz @ 2.026V, με υγρό άζωτο φυσικά. Έτσι όχι μόνο έσπασε το προηγούμενό του ρεκόρ με FX-8350, αλλά έσπασε και το γενικό CPU-Z WR που ανήκε πάλι... στον ίδιο!

Λέτε να δούμε σύντομα 8.9GHz? Time will tell...

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

δεν χρειαζεται το turbo κατι παραπανω. το πραγματικο mivec το φοραει αλλο αυτοκινητο.

ασε που για να σε πιαση κανονικο vtec κλπ χρειαζεται να ξεκολησει το κιβωτιο την ωρα που εσυ εισαι με 5η!!!

Link to comment
Share on other sites

Ναι μεν αλλά, κάποιος θα μπορούσε να πει οτι ίσως είναι overkill να έχει Τ και VVT.

πολυ χαμηλοτερη καταναλωση και αποδοση, αφου δεν χρειαζεται να μπαινει το turbo απο πολυ χαμηλα. το εχω βιωση και σε σχεση με το rallye 1.3 που ειχα, εκαιγε περισσοτερο σε ολες τις συνθηκες. ενταξει τα νεα vtec κλπ ομως ειναι πολυ πιο εξελιγμενα εννοειται.

Link to comment
Share on other sites

ναι αλλα τι νοημα εχει αν καποιος αφηνει μολις πυρηνες για να πετυχει το νουμερο. Αποψη μου ειναι οτι θα πρεπει να ειναι ολοι ανοιγμενοι και το ΗΤ για τους ιντελ. αλλιως δεν εχει νοημα

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now