PinwmpireS

Mayhems: Σε πειραματικό στάδιο το Thermodynamic Coolant !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Mayhems: Σε πειραματικό στάδιο το Thermodynamic Coolant !]http://www.hwbox.gr/members/602-albums88-picture9127.png[/NEWS_IMG]Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, η επιλογή υγρού για υδρόψυξη ήταν μονόδρομος, οι εταιρίες ήταν λίγες και τα προϊόντα όλα στο ίδιο καλούπι. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, πλέον η αγορά έχει πολλές και ιδιαίτερες προτάσεις όταν μιλάμε για υγρά υδρόψυξης. Η Mayhems, μετά το Aurora αποφάσισε να κάνει για άλλη μια φορά την διαφορά! Έβαλε φαντασία και χημεία σε έναν δοκιμαστικό σωλήνα και κατάφερε να φτιάξει ένα υγρό που ανταποκρίνεται στις αλλαγές θερμοκρασίας μεταβάλλοντας το χρώμα του, το Chameleon! Σε πειραματικό στάδιο ακόμα έχει ήδη καταφέρει να μαγνητίσει το ενδιαφέρον των φανατικών της υδρόψυξης, έχει όμως μπροστά της πολύ δρόμο μέχρι το προϊόν αυτό να γεμίζει τα loop των υδροψύξεων μας!

Μερικά από τα θέματα που πρέπει να ρυθμίσει η Mayhems:

    Για να επιτευχθεί η εναλλαγή του χρώματος στο υγρό πρέπει η διαφορά θερμοκρασίας να είναι μεγάλη ( από πολύ κρύο σε πολύ ζεστό ). Αν σκεφτεί κανείς ότι η θερμοκρασία του υγρού μέσα στο loop μας είναι σχεδόν ίδια ( ± 3 βαθμούς Celsius ) σε όλα τα σημεία του loop τότε καταλαβαίνουμε ότι το υγρό δεν θα έχει κάτι ιδιαίτερο να δείξει αν δεν βρουν τρόπο να ενεργοποιούν το effect με μικρότερες διαφορές θερμοκρασίας.
    [*=1] Όπως και το Aurora, έτσι και αυτό, δεν προτείνεται για μακροχρόνια χρήση στο loop μιας και μετά από σχετικά μικρό χρονικό διάστημα χάνει την σύσταση του.

Αν και δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα λεπτομέρειες σχετικά με το Chameleon, μπορούμε να καταλάβουμε ότι το task της Mayhems δεν είναι και τόσο εύκολο. Ένα "interactive" υγρό που ανταποκρίνεται στις εναλλαγές των θερμοκρασιών στο κύκλωμα μας, μια πολύ προχωρημένη ιδέα με πολλές δυνατότητες. Είτε είναι ένα συνηθισμένο υγρό, είτε είναι Pastel, είτε UV Active.. πλέον οι επιλογές είναι πολλές για να βρείτε κάτι που να ταιριάζει στο γούστο σας.

<center>[img_ALT=Mayhems: Σε πειραματικό στάδιο το Thermodynamic Coolant !]http://www.hwbox.gr/members/602-albums88-picture9132.png[/img_ALT]

[img_ALT=Mayhems: Σε πειραματικό στάδιο το Thermodynamic Coolant !]http://www.hwbox.gr/members/602-albums88-picture9129.png[/img_ALT]

[video=youtube;tCElAkPUBuI]

</center>

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Edited by PinwmpireS
Link to comment
Share on other sites

Επικίνδυνα πράγματα - να γυρίσω μεθυσμένος στο σπίτι να τα δω έτσι δροσερά και να τα πιω όλα; Α ΠΑ ΠΑΑΑ, aircooling και την υγειά μας να 'χουμε :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Το υγρό παίζει σε κοντινές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος! Από μωβ σε γαλάζιο πχ.. δεν πρόκειται από άσπρο να γίνει μπλε! Οπότε δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα στο να αλλάζει το χρωματικό θέμα σε ένα case! :D

Link to comment
Share on other sites

Ναι ναι :) Μας έλειπε κάτι τέτοιο πιο ειδικό και όταν έιμαστε forum/site με hardware/overclocking/modding δεν γίνεται να μας λέιπουν τέτοιες ειδήσεις :T:

Σιδεροκέφαλος Γιάννη :T:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now