virus7

Η Asrock παρουσιάζει το νέο HDMI-IN χαρακτηριστικό για τις HASWELL μητρικές της.

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Asrock παρουσιάζει το νέο HDMI-IN χαρακτηριστικό για τις HASWELL μητρικές της.]http://reviews.hwbox.gr/news/asus.jpg[/NEWS_IMG]Η Asrock παρουσιάζει πολλά χαρακτηριστικά, τα οποία αφορούν την επόμενη γενιά μητρικών της, με την υποστήριξη επεξεργαστών Haswell, κάποια από τα οποία είναι το λεγόμενο Purity Sound,το πρότυπο 802.11ac Wifi, και φυσικά όπως γράφτηκε και σε άλλη είδηση του forum, το πολύ χρήσιμο waterproof by conformal coating, χάρη στο οποίο μπορώ να πω πως η ζωή μας σαν overclockers γίνεται ευκολότερη. Σε όλα αυτά λοιπόν έρχεται να προστεθεί το νέο χαρακτηριστικο hdmi-in, το οποίο θα εξετάσουμε σήμερα.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε ένα Ipad συνδεόμενο μέσω του hdmi-in σε μια μητρική της Asrock που η εικόνα του εμφανίζεται στο monitor του υπολογιστή. Χρησιμοποιωντας απλά μια συντόμευση από το πληκτρολόγιο, οι χρήστες θα μπορούν να εναλλάσσουν τις 2 εικόνες(vga-hdmi-in), χωρίς να χρειάζονται επιπλέον καλωδιώσεις.

Το αξιοσημείωτο πάντως συναντάται στο γεγονός πως η εικόνα θα μεταφέρεται στην οθόνη, ακόμα και όταν ο υπολογιστής είναι κλειστός. Το μόνο ερωτηματικό, στο οποίο δεν υπάρχει απάντηση ως τώρα, είναι ''Τι θα γίνει αν η οθόνη είναι συνδεόμενη σε μια κάρτα γραφικών ξεχωριστή, και όχι αυτή της μητρικής''! Προς στιγμήν πάντως απολαύστε το βίντεο!

[video=youtube;wivYGt_SIg8]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now