SuperUser

I-O Data SSDN-3V Series: Η νέα σειρά SSD δίσκων είναι γεγονός

Recommended Posts

[NEWS_IMG=I-O Data SSDN-3V Series: Η νέα σειρά SSD δίσκων είναι γεγονός]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354e011a9f3f072.jpg[/NEWS_IMG]Στην επίσημη ανακοίνωση ορισμένων νέων SSDs προχώρησε προσφάτως η I-O Data οι διαστάσεις των οποίων καθιστούν εφικτή την τοποθέτησή τους σε ultrabooks, εφόσον το πάχος τους αγγίζει τα 7mm. Εκμεταλλεύονται πλήρως τις δυνατότητες του SATA 6 Gb/s προτύπου και περιλαμβάνουν ένα USB adapter που συνδέεται εξωτερικά και επιτρέπει την κλωνοποίηση του λειτουργικού σας, μέσω λογισμικού όπως του Acronis True Image 2013. Διαθέσιμο σε χωρητικότητες των 60 GB (SSDN-3V60), 120 GB (SSDN-3V120) και 240 GB (SSDN-3V120) το drive είναι βασισμένο σε SandForce 2281 ελεγκτή και προσφέρει ταχύτητες ανάγνωσης δεδομένων έως 308 MB/s και εγγραφής έως 185 MB/s. Το drive είναι προγραμματισμένο να κάνει το ντεμπούτο του προς τα τέλη Μαΐου, με τον αντάπτορα να συνοδεύεται στο bundle.

<center>

[img_ALT=I-O Data SSDN-3V Series: Η νέα σειρά SSD δίσκων είναι γεγονός]http://www.hwbox.gr/members/5813-albums108-picture9834.jpg[/img_ALT]</center>

Link to comment
Share on other sites

Παίδες οποιοδήποτε SF2281 SSD και να βάλεις σε laptop με απλό HDD, η διαφορά είναι χαοτική. Το θέμα είναι ότι οι χρήστες κατά συντριπτικό ποσοστό δεν νομίζω να ασχοληθούν από μόνοι τους να βάλουν SSD, γιατί οι περισσότεροι δεν ξέρουν :P Ίσως έχουν κανονίσει με κάνα OEM απευθείας, ποιος ξέρει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now