THANOSJ3

Lian Li PC-TU100: Νέο Mini-ITX κουτί στο προσκήνιο από την Lian Li

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Lian Li PC-TU100: Νέο Mini-ITX κουτί στο προσκήνιο από την Lian Li!]http://reviews.hwbox.gr/news/lian_li.jpg[/NEWS_IMG]H Lian Li εξοπλίζει τον στόλο της με ένα ακόμα κουτί στην σειρά "TU" series ονόματι PC-TU100 μεγέθους Mini-ITX. Βλέπουμε ένα κουτί κατασκευασμένο πλήρως από αλουμίνιο με ένα πρωτότυπο χερούλι μεταφοράς στην οροφή του και τις διαστάσεις του να είναι 158 x 275 x 242 mm και το βάρος του να φτάνει μόλις το 1.77 kg. Στο μπροστινό μέρος βλέπουμε μία θέση για slim optical drive, το power button, 2 Θύρες Usb 3.0 και φυσικά θύρα μικροφώνου-ακουστικών. Στο θέμα της αποθήκευσης βλέπουμε την δυνατότητα τοποθέτησης δύο σκληρών δίσκων μεγέθους 2.5 ιντσών HDD η SSD και ένας ακόμα ίδιου μεγέθους στο slim optical drive bay αν δεν έχει τοποθετηθεί κάποιο optical drive. Υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης για κάρτες γραφικών μεγέθους μέχρι και 190 mm και τροφοδοτικού 170 mm. Το θέμα της ψύξης αναλαμβάνει ένας ανεμιστήρας μεγέθους 120mm τοποθετημένος στο μπροστινό μέρος και τον αέρα να ρέει ελεύθερα στο κουτί λόγω της έλλειψης hdd cage.

Τέλος το PC-TU100 θα είναι διαθέσιμο στην αγορά τέλη Ιουνίου στους χρωματισμούς του ασημί η μαύρου στην τιμή των $109.99.

Παρακάτω θα δούμε φωτογραφίες και μία βίντεο παρουσίαση από την Lian Li.

<center>

[img_ALT=Lian Li PC-TU100: Νέο Mini-ITX κουτί στο προσκήνιο από την Lian Li!]http://www.hwbox.gr/members/4992-albums119-picture10565.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Lian Li PC-TU100: Νέο Mini-ITX κουτί στο προσκήνιο από την Lian Li!]http://www.hwbox.gr/members/4992-albums119-picture10566.jpg[/img_ALT]

[video=youtube;4JZNvsG9_-8]

</center>

Link to comment
Share on other sites

low profile χωρανε και παραχωρανε.

Δεν ειναι κακο και επιτελους ψηθηκαν να βαζουν και τρυπες για fans στα μικρα κουτια τους=> θα μπορεις να στριμωξεις κανα clc εκει μεσα.

Edited by AMDnord
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now