JC_Denton

3 νέα πληκτρολόγια από τη Logitech !

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/548a2f6209ce69.png[/WRAPLEFT]Από τη μια η Microsoft πατεντάρει τα Page Up/Down, από την άλλη όμως η πασίγνωστη Logitech δεν πτοείται καθόλου, προχωρόντας μάλιστα στην έκδοση μερικών ακόμα πληκτρολογίων.

Τα νέα μοντέλα της Logitech είναι το Illuminated Keyboard, το diNovo Keyboarf for Notebooks και το Cordless Desktop S520 Keyboard + Mouse combo. To Illuminated Keyboard συγκεκριμένα, είναι ένα ενσύρματο λεπτό πληκτρολόγιο (9.3 mm), με ειδικό μαλακό pad για τους καρπούς, ενώ φυσικά είναι και φωτιζόμενο (μάλιστα η εταιρεία υπόσχεται πως ακόμα και οι πιο απαιτητικοί θα μείνουν ευχαριστημένοι). Το πληκτρολόγιο αυτό θα βγει στις Ευρωπαϊκές και Αμερικάνικες αγορές τον Οκτώβρη στην τιμή των 79.99 δολαρίων.

Το νέο diNovo από την άλλη, χρησιμοποιεί και αυτό την πατέντα PerfectStroke, όπως και το Illuminated, με την οποία η εταιρεία υπόσχεται ότι θα έχουμε μέγιστη ακρίβεια όταν θα πληκτρολογούμε. Το πληκτρολόγιο φυσικά είναι ασύρματο, ενώ η μπαταρία του λένε πως θα έχει ζωή έως και 3 χρόνια. Και αυτό θα το δούμε τον Οκτώβρη στις αγορές, με προτεινόμενη τιμή στα 99.99 δολάρια.

Τέλος, το combo του Cordless Desktop S520 θα περιλαμβάνει ένα ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο, των οποίων η μπαταρία θα κρατάει για 8 και 15 μήνες αντίστοιχα, με μόνο μία φόρτιση! Η προτεινόμενη τιμή του θα είναι στα 59.99 δολάρια και αναμένεται να βγει μέσα στο μήνα.

Μια φωτογραφία από το Logitech Illuminated Keyboard:

logitechilluminatedkeybey6.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now