Tekmaster

Αντλια υδροψυξης

Recommended Posts

Εσυ καλα σκεφτεσαι :rolleyes-new: αλλα δεν παιζουν τοσα λεφτα συν το οτι πρωτη φορα ασχολουμαι με υδροψυξη και δεν με ενδιαφερει κατι τετοιο συν το οτι ισως στο μελλον παιξουν 2 συστηματα με νερακι

Link to comment
Share on other sites

I see... νομίζω ότι δεν αξίζει να πας για κάτι χαμηλότερο από εδώ -> eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής γιατί υπάρχουν και φθηνότερες, αλλά αν σκέφτεσαι να αγοράσεις τα πιο dirty cheap κομμάτια καλύτερα να μείνεις για λίγο με stock cooling και να το ξαναδείς κάπου παρακάτω, γιατί μόνο πονοκεφάλους θα μαζέψεις.

Επίσης αν βολεύει τους σχεδιασμούς σου, η XSPC βγάζει reservoir με αντλία - που μπορεί να είναι πιο ακριβά (και λίγο θορυβώδη) αλλά αν σκοπεύεις να βάλεις και res, μπορεί combined να βγαίνει φθηνότερο :)

Link to comment
Share on other sites

Ούτε καν λίτρα/ώρα δεν αναφέρει - ούτε καν διατομές.

Άκου αυτό που σου λέω. Ξέρω ότι θέλεις να στήσεις κάτι οικονομικό αλλά το είχαν σκεφτεί και άλλοι πριν από εσένα. Δεν μπορείς να συμπιέσεις τόσο το κόστος. Μιλάμε για υγρά και υλικά που διαβρώνονται. Μόνο πονοκεφάλους και απώλειες θα "στήσεις" και δεν θα 'χεις και την απόδοση που νομίζεις, για όσο δουλέψει.

Δεν μπορείς να φτιάξεις κάτι αξιόλογα με τέτοια parts :)

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνω μαζι σου :coffeetime: αλλα ουτε παω για κατι που "νομιζω" οτι θα ειναι αξιολογο είτε καλυτερο απο την stock αεροψυξη αλλα παω για καθαρα πειραματικο σκοπο και σαφως "εφετζιδικο" συν το οτι θα στηθει σε αρχαιο συστημα :hehe:

Αυτη λεει τουλαχιστον τα χαρακτηριστικα DC 12V 1 2A 14W Pump Water Cooler Motors Speed Line No Brushless 3 Pin Plug | eBay :read:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now