MetallicGR

WD My Passport Slim 2TB, Encrypt your Data!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=WD My Passport Slim 2TB, Encrypt your Data!]http://reviews.hwbox.gr/news/western_digital.jpg[/NEWS_IMG] Η Western Digital επιστρέφει με μια νέα σειρά εξωτερικών δίσκων με στόχο τη φορητότητα και την ασφάλεια.

Ο My Passport Slim έρχεται σε δύο χωρητικότητες, του ενός και των δύο Terabytes δίνοντας αρκετό χώρο και μεγάλη εργονομία για τις ψηφιακές ανάγκες σας. Ο δίσκος περιστρέφεται στις 5400 στροφές και συνδέεται με ένα Super Fast USB 3.0 πρότυπο σύνδεσης το οποίο είναι ακριβώς ίδιο με... το "απλό" USB 3.0! Το προσωνύμιο "Slim" το αποκτά δικαίως, αφού το μεταλλικό enclosure που στεγάζεται ο δίσκος είναι μόλις 0.7 ίντσες και έτσι μπορείτε να το έχετε πάντα και παντού μαζί σας!

Η WD προσθέτει στο bundle των χαρακτηριστικών Hardware-based κρυπτογράφηση 256bit για την απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων σας, ενώ παράλληλα προσφέρει δυνατότητες backup σε συνεργασία με την υπηρεσία dropbox. Ο My Passport Slim συνοδεύεται από τριετή εγγύηση και θα γίνει διαθέσιμος προς το τέλος του έτους, με τις τιμές να ανέρχονται σε 99$ για την 1TB έκδοση και 149$ για την 2TB.

[img_ALT=WD My Passport Slim 2TB, Encrypt your Data!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums138-picture14982.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now