katsu

Παρακολουθήστε την BlizzCon 2013 από το σπίτι σας!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Παρακολουθήστε την BlizzCon 2013 από το σπίτι σας!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614edfa9524fc54.png[/NEWS_IMG]Αν και πέρυσι, η Blizzard ακύρωσε τα σχέδια της για τη γνωστή διοργάνωση BlizzCon, φέτος επανέρχεται δριμύτερη!

Η διοργάνωση διεξάγεται στο Anaheim της California για 2 μέρες στις 8 και 9 Νοεμβρίου. Για όσους δεν θα καταφέρουν να απολαύσουν τα γεγονότα από κοντά, η Blizzard δεν σκοπεύει να τους αφήσει παραπονεμένους. Για 39.99$, η εταιρία προσφέρει πρόσβαση σε 2 high-definition livestreams που θα καλύπτουν πλήρως όλα τα τεκταινόμενα του event. Συμπεριλαμβανομένων και των panels και συνεντεύξεων με τους developers της Blizzard, το Costume Contest και το Talent Contest, την τελετή λήξης και τέλος πρόσβαση σε on-demand replay μέχρι και δύο εβδομάδες μετά τη λήξη της διοργάνωσης.

Βέβαια, όσοι αγοράσουν αυτό το ηλεκτρονικό εισιτήριο, θα έχουν και κάποιες επιπλέον απολαβές. Η Blizzard δίνει σε όσους το αγόρασαν, exclusive υλικό για τα World of Warcraft, Starcraft 2, Diablo 3 και το πρόσφατο Hearthstone: Heroes of Warcraft. Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ένα exclusive merchandise sale που θα διαρκέσει 5 μέρες, τις βδομάδες πριν από την BlizzCon. Βέβαια, μπορείτε να απολαύσετε το event μέσω του DirectTV για 49.99$.

Αν και πάλι δεν σκοπεύετε να αγοράσετε εισιτήριο, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε δωρεάν σε HD livestreams στη σελίδα της BlizzCon και του World Championship Series, την τελετή έναρξης και τα eSports events. Συγκεκριμένα τα StarCraft 2 World Championship Series Global Finals και World of Warcraft Arena Global Invitational.

<center>Για τους ενδιαφερόμενους, οι πωλήσεις εισιτηρίων έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να τα προμηθευτείτε εδώ.

[img_ALT=Παρακολουθήστε την BlizzCon 2013 από το σπίτι σας!]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture15241.jpg[/img_ALT]<center>

Διαβάστε περισσότερο εδώ...

</center></center>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now