aRkA$

Έφτασε η νέα έκδοση CyanogenMod 10.1.3

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Έφτασε η νέα έκδοση CyanogenMod 10.1.3]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614f78b59a9bc24.jpg[/NEWS_IMG]Αν έχετε στην κατοχή σας android συσκευή και είστε οπαδός της CyanogenMod τότε σίγουρα θα ικανοποιηθείτε από το γεγονός πως πλέον μπορείτε να αναβαθμίσετε την συσκευή σας με την νέα δημοφιλή custom ROM CyanogenMod 10.1.3.

Παρόλο ότι ανακοινώθηκε ότι στο προσεχές μέλλον η γνωστή ομάδα CyanogenMod που αποτελείται από προγραμματιστές με επικεφαλής τον Kirt McMaster, θα μετατραπεί σε εταιρεία με την επωνυμία Cyanogen Inc, δεν θα επηρεαστούν προς το παρόν τα πλάνα και τα σχέδια που έχουν ήδη υλοποιηθεί για υποστήριξη Android συσκευών. Έτσι κυκλοφόρησε η τελική έκδοση CyanogenMod 10.1.3, η οποία βασίζεται στην Android 4.2.2 από την Google. Στην νέα έκδοση έχει προστεθεί ένας λογαριασμός χρήστη Cyanogenmod που θα επιτρέπει στον εκάστοτε ιδιοκτήτη να εντοπίσει και να διαγράψει απομακρυσμένα, όλα του τα δεδομένα σε περίπτωση κλοπής της συσκευής όπως συμβαίνει και με το Android Device Manager. Η επόμενη επίσημη έκδοση CyanogenMod 10.2 θα βασιστεί στο Android 4.3. Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν την νέα stable custom ROM μπορούν να την βρουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Cyanogen.

[img_ALT=Έφτασε η νέα έκδοση CyanogenMod 10.1.3]

http://www.hwbox.gr/members/2437-albums209-picture15767.jpg[/img_ALT]

Edited by aRkA$
Link to comment
Share on other sites

Εμένα πάντως η Cyanogen ICS για Optimus 2X με απογοήτευσε λιγάκι, ειδικά όταν με έπαιρναν τηλέφωνο και αντί για την φωνή μου άκουγαν ένα "ξξξξξξξξξ". Όχι ότι δεν θα την τιμήσω ξανά στο μέλλον, απλά είναι μερικά κινητά που δεν τους κάθεται καλά. Το ίδιο ισχύει και για το ZTE Blade πχ.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now