MetallicGR

Xigmatek Nebula, όμορφο design για mini PC's!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Xigmatek Nebula, όμορφο design για mini PC's!]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/xigmatek.png[/NEWS_IMG] Το νέο Xigmatek Nebula διαφοροποιείται από τα κουτιά του είδους, με τον όμορφο σχεδιασμό του.

Η Xigmatek ανακοίνωσε την διάθεση του Nebula, ενός mini-ΙΤΧ case με καλαίσθητο σχεδιασμό. Η χρωμιωμένη βάση του ενσωματώνει τα πατάκια του κουτιού και το σώμα του διαθέτει ένα αφελές κόψιμο στο οποίο "ήρθε" το πορτοκαλί power LED για να δέσει με το color scheme της εταιρείας. Στο εσωτερικό του μπορεί κανείς να τοποθετήσει μητρικές mini-ITX και κάρτες γραφικών μήκους έως και 20 εκατοστών. Σε περίπτωση aftermarket ψύχτρας, η Xigmatek έχει οριοθετήσει το ύψος στα 80mm. Ο χρήστης, μπορεί να τοποθετήσει μέχρι δύο δίσκους των 3,5" οι οποίοι με ένα bracket γίνονται και 2.5" χωρίς την δυνατότητα τοποθέτησης optical drive.

Στο εξωτερικό του, υπάρχουν δύο USB 3.0 και δύο audio 3.5" jack. Οι δύο ανεμιστήρες του (ένας 120mm στο κάτω μέρος και ένας 120mm στο πίσω) αναλαμβάνουν να διώξουν τον ζεστό αέρα και να κρατήσουν το hardware σε χαμηλές θερμοκρασίες. Το κουτί είναι ήδη διαθέσιμο στην παγκόσμια αγορά.

[img_ALT=Xigmatek Nebula, όμορφο design για mini PC's!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums236-picture17221.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Xigmatek Nebula, όμορφο design για mini PC's!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums236-picture17222.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Δυναμη στο τετραγωνο! πολυ ωραιο δειχνει, θα γινουν ωραιες μοντες εδω πανω.

Μια ερωτισουλα, δεν βλεπω πουθενα χωρο για ανεμηστιρακια, μονο νερο μπαινει σε αυτο το κουτι?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now