MetallicGR

Το πρώτο Acer Touch Chromebook των 299$

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το πρώτο Acer Touch Chromebook των 299$]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/acer.png[/NEWS_IMG] Το νέο Touch Chromebook παρουσίασε η Acer με τιμή κάτω από τα 300$.

Το νέο Chromebook της Acer C720, έρχεται με δυνατότητα Touch και τιμή κάτω απ' το ψυχολογικό όριο των 300$, ενώ προσφέρει οθόνη 11,6 ιντσών ComfyVew HD ανάλυσης 1366x768 για καθαρή εικόνα. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε πολλές εργασίες ταυτόχρονα με την δυνατότητα που προσφέρει η οθόνη αφής, όπως περιήγηση σε websites, pinch zoom σε φωτογραφίες και πολλά άλλα. Στο εσωτερικό του λειτουργεί ένας Intel Celeron 2955U επεξεργαστής αρχιτεκτονικής Haswell ο οποίο καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια, σώζοντας την μπαταρία μετά από 7,5 ώρες χρήσης. Ο ενσωματωμένος SSD προσφέρει ταχύτατη εκκίνηση σε λιγότερο από 7 δεύτερα. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, καλύπτονται από 2GB DDR3 μνήμης, WiFi, USB 3.0, USB 2.0 θύρες και HDMI.

Το ChromeOS προσφέρει αρκετές επιλογές για data encryption κρατώντας τα δεδομένα σας πάντα ασφαλή. Η Acer διαθέτει το παρόν Chromebook στην τιμή των 299$ στις ΗΠΑ με την διαθεσιμότητά του να ξεκινά τον Δεκέμβρη στο Amazon.

[img_ALT=Το πρώτο Acer Touch Chromebook των 299$]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums260-picture18514.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now