JC_Denton

H Google θα αγοράσει τη Valve ?

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://img291.imageshack.us/img291/2263/valvenexonlogobf7.jpg[/WRAPLEFT]To Inquirer έχει ακόμα μια είδηση, που μπορεί να προκαλέσει σε αρκετούς έκπληξη, μιας και αφορά την πασίγνωστη Valve, δημιουργό των επιτυχιών Half-Life, Portal και Team Fortress, καθώς και την Google.

Τι σχέση έχουν όμως αυτές οι δύο εταιρείες? Η Valve είναι μια εταιρεία παραγωγής παιχνιδιών, που έφυγε πρόσφατα από τη Vivendi για να πάει στην Electronic Arts. Ποια η σχέση της με τη Google?

Μα φυσικά, το Steam. Το πλέον διάσημο πρόγραμμα, από το οποίο εκατομμύρια χρήστες κατεβάζουν νόμιμα τα παιχνίδια τους, αποφέροντας τεράστια κέρδη στους developers, οι οποίοι δε χρειάζονται πλέον τους Publishers για να πουλήσουν τους τίτλους τους, φαίνεται πως μπήκε στη διόπτρα των ανθρώπων της Google.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με πολύ έγκυρες πηγές, όπως τονίζει ο αρθρογράφος του Inquirer, πολύ σύντομα θα δούμε τη Valve να αγοράζεται από τη Google, η οποία είδε τις προοπτικές ανάπτυξης του Steam και ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του.

Βέβαια, αρκετοί θυμούνται το πρόγραμμα αυτό με όχι και τις καλύτερες εντυπώσεις. Πλέον όμως, μετά από σειρά διορθώσεων, το Steam δουλεύει σχεδόν άψογα και εκατομμύρια χρήστες το εμπιστεύονται. Η Valve έχει βγάλει ΠΑΡΑ πολλά λεφτά μέσω του Steam, λεφτά που μόνο developers όπως η Blizzard μπορούν να φανταστούν.

Γι αυτό λοιπόν το λόγο, φαίνεται λογικό ο γίγαντας που ακούει στο όνομα Google να ενδιαφέρεται για τη Valve. Το πως θα αντιδράσει η ΕΑ σε αυτό το σενάριο, αν είναι αληθές, μένει να το δούμε στις επόμενες μέρες.

Link to comment
Share on other sites

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με πολύ έγκυρες πηγές, όπως τονίζει ο αρθρογράφος του Inquirer,

Nope. Nope. Nope.

Οι συγκεκριμενες λεξεις στην ιδια προταση μονο απο τυπογραφικο λαθος μπορουν να προκυψουν.

Link to comment
Share on other sites

To Fud είναι ένα κλικ πιο ενημερωμένο από την Τατιάνα, αλλά η αλήθεια είναι ότι το Inquirer στις 10 μούφες θα βγάλει και μια σωστή.

Εγώ ακόμα θυμάμαι τις EVGA και XFX που φεύγουν από την nVIDIA...:hehe:

Link to comment
Share on other sites

Έτσι δουλεύουν οι "φυλλάδες"... Γράφουν ότι φήμη πιάσει το αφτί τους, από την οποιαδήποτε ανεπιβεβαίωτη πηγή. Κάποιες από αυτές, καταλήγουν σωστές κι τότε κοκορεύονται ότι το είπαν πρώτοι, γιατί φυσικά οι υπόλοιποι το ήξεραν, αλλά καθυστέρησαν μέχρι να το επιβεβαιώσουν...

Link to comment
Share on other sites

^^Κάπως έτσι....

Επειδή έχω ασχοληθεί πολύ με αυτά τα νέα και τον τρόπο που λειτουργούν Site όπως το fudzilla, το inquirer ακόμα και το Vr-zone και το techpowerup...σίγουρα με τόσα contacts που έχουν , ξέρουν πάντα την αλήθεια και με ακρίβεια κιόλας.

Το πρόβλημα είναι πώς δεν μπορούν να την αποκαλύψουν για 1002 λόγους.

Έτσι γράφουν ένα νέο με 2-3 επιλογές. Πάντα η μία είναι η σωστή και οι άλλες 2 αυτό που ακούγεται πολύ ή αυτό που θα τράβαγε-εντυπωσίαζε τον κόσμο.

Αφού τραβάνε κόσμο με αυτά τα νέα, όταν κάτι επιβαιβεωθεί και επίσημα, γράφουν άλλο νέο, και λένε πώς είχαν πέσει μεσα στο πρωτότυπο...and the show goes on and on and on for ever...

Άσχετα με την φήμη που έχει βγεί για το fud και το inq, πολλές φορες τα πιστέυω αυτά που γράφουν..καποιες άλλες όχι... :)

Link to comment
Share on other sites

techpowerup ftw [μετα το box εννοειται :P]

μπορει να μην βγαζει νεα στη φορα [πολυ σπανια εχει καποια αποκλειστικοτητα] .. Αλλα μαζευει απο αλλα site τα παντα σε χρονο dt.. και μπορω κ τα βλεπω ευκολα κ γρηγορα..

Κανει κ πολυ καλα reviews κ κανει κ σε ολα τα νεα products αμεσως.. σε πολλα ειναι πρωτο..

Εχει κ database... Πολυ καλο site..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now