MetallicGR

Η Intel στοχεύει και στο Android

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Intel στοχεύει και στο Android]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/intel2.png[/NEWS_IMG] Ώρα να υποδεχτούμε τους Braswell και το Android στο PC!

Μέσω μερικών slides που "ψάρεψε" το VR-Zone, η Intel έχει ξεκινήσει εκτεταμένες δοκιμές των Haswell U & Y series chips σε λειτουργικό Android. Συγκεκριμένα στο roadmap φαίνεται η χρήση Android 4.2 JB σε UEFI Bios καθώς και Linux 64bit 3.9 kernel σε test machines με την Intel, να θέλει να αυξήσει την συμβατότητα του Android όσο και στα Windows. Τα συστήματα που θα περιλαμβάνουν αυτόν τον συνδυασμό, θα είναι ως επί το πλείστον φορητές συσκευές -κυρίως tablets- με ικανοποιητικές επιδόσεις για mainstream εφαρμογές. Εάν η έκβαση είναι υπέρ της Intel, οι επιδόσεις των συστημάτων με τέτοιους CPUs (Intel) θα συντρίψει σε επιδόσεις τους αντίστοιχους ARM.

Επιπρόσθετα στο ίδιο roadmap αποκαλύπτεται η νέα γενιά επεξεργαστών Braswell, που θα ακολουθήσει τους Broadwell, στα 14nm, με υποστήριξη DDR4 μνήμης, με αναμενόμενη διάθεσή τους το 2015.

[img_ALT=Η Intel στοχεύει και στο Android]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums273-picture19213.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Η Intel στοχεύει και στο Android]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums273-picture19214.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now