JC_Denton

Σημαντικός ο Οκτώβριος για την nVIDIA - GT200 στα 55nm και απόλυση 360 υπαλλήλων

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c42b46ba739.jpg[/WRAPLEFT]Η nVIDIA δείχνει πως τον Οκτώβριο θα είναι αρκετά απασχολημένη, μιας και ακούγεται πως θα γίνουν πολλές αλλαγές μέσα στο μήνα αυτό.

Η πρώτη φημολογία αφορά την έκδοση του GT200b, όπως το ονόμασαν ήδη μερικοί. Φυσικά, πρόκειται για τον πυρήνα του GT200 στα 55nm, κάτι που πολλοί περιμένουν πως θα είναι ένα καλό βήμα προς την ανάπτυξη και μιας GX2 κάρτας γραφικών, βασισμένη σε αυτό το chip.

Αυτή η νέα GPU λοιπόν φημολογείται πως θα κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στις 22 Οκτωβρίου. Το αν όλα αυτά αληθεύουν, μένει ένας μήνας περίπου για να το μάθουμε.

Ας περάσουμε όμως στη δεύτερη είδηση, που ίσως είναι σημαντικότερη για μερικούς. Στις 26 Οκτωβρίου, η εταιρεία ετοιμάζεται να διώξει το 6.5% του εργατικού της δυναμικού, πράγμα που σημαίνει ότι 360 άτομα θα χάσουν τη δουλειά τους, εξαιτίας της άσχημης οικονομικής εικόνας της nVIDIA τελευταία.

Προφανώς, αν αυτό αληθεύει, πρέπει να σχετίζεται άμεσα με τις ελαττωματικές GPU της εταιρείας, που της έφεραν πολύ περισσότερα προβλήματα, από όσα περίμενε.

Διαβάστε περισσότερα

εδώ και εδώ . . .

Link to comment
Share on other sites

@liopyr είναι πάγια πολιτική εταιριών αυτή πιστέυω.

Μπορεί να έκαναν πλήρως αυτοματοποιημένα όλα τους τα project(αφού μόνο relabel κάνουν) Και να μην χρειάζονται αυυτοί οι extra 360 εργαζόμενοι :hehe: jk

@Sol ωραίο avatar(νιώθεις μόνος και ψάχνεις παρέα? :hehe: )

Link to comment
Share on other sites

@Sol ωραίο avatar(νιώθεις μόνος και ψάχνεις παρέα? :hehe: )

εσύ απ'την άλλη ψάχνεις κάτι να γλύψεις? μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον... με πιάνιιιειιις?

:L.. :)...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now