Recommended Posts

Γεια σας παιδια εδω και καιρο σκεφτομαι να κανω υδροψυξη στο pc μου και ροτησα ενα φιλο μου που ασχολειται με το θεμα και μου ειπε οτι πρεπει να αλλαξω κουτι

(CM storm trooper) επιδη δεν μπορη να φορεσει χοντρα ψυγεια μεσα και με εβαλε σε σκεπτικο να αλλαξω κουτι και μαλλον παω για corsair 750d εσεις τι μου προτινετε να κανω?

Link to comment
Share on other sites

Για ποιο λόγο σκέφτεσαι τα νερά; Γιατί αν είναι για τις επιδόσεις υπάρχουν εναλλακτικές...

απλα βαρεθηκα τον αερα θελω κατι πιο extreeme φαση να κανω και ενα καλο oc και ειπα γιατι να μην μπω στα νερα επισης μαθενεις κατι καινουργιο αν αυτο σε καλυβει!

Link to comment
Share on other sites

Sure, κατάλαβα τι λες.

Το 750D παίρνει τριπλό πάνω χωρίς να το κόψεις. Αν θέλεις να ξεκινήσεις χωρίς mods δεν είναι κακή ιδέα μιας και αν πουλήσεις το δικό σου η χρηματική διαφορά δεν είναι μεγάλη. Από την άλλη αν θέλεις να γίνει dremel god το trooper χωράει αρκετά πράγματα, και μπορείς να καταφέρεις και ψυγείο στην πρόσοψη αλλά και τριπλό πάνω.

Τι θα πρότεινα; Ξεφύλλισε αυτό το thread -> The Official Cooler Master Storm Trooper / Storm Stryker Club αν δεις κάτι και σε ενθουσιάσει μείνει με το Trooper και προσπάθησε να φτάσεις εκεί. Αλλιώς, αν δεν θέλεις να λερώσεις τα χέρια σου κοιτάζεις για κάποιο άλλο case.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now