MetallicGR

PS4: Προβλήματα με το πλήκτρο share

Recommended Posts

[NEWS_IMG=PS4: Προβλήματα με το πλήκτρο share]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/ps4.png[/NEWS_IMG] Τα μικρο-προβλήματα για τις δύο μεγάλες κονσόλες συνεχίζονται...

Όπως ήταν αναμενόμενο, από την στιγμή που κυκλοφόρησε το PlayStation 4 υπήρξαν πολλά εκατομμύρια shares από τους κατόχους της κονσόλας. Ωστόσο, σύμφωνα με ορισμένους χρήστες το πλήκτρο share παρουσιάζει κάποια προβλήματα. Ένας χρήστης του Reddit αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ενώ αρχικά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με το πλήκτρο share, στη συνέχεια άρχισε να παρουσιάζει κάποια προβλήματα, όπως το να μην κάνει capturing το περιεχόμενο που ήθελα. Είναι σαν να καταγράφει δύο λεπτά νωρίτερα το περιεχόμενο που ήθελα να μοιραστώ. Δεν θα είμαι ποτέ σε θέση να δω και πάλι το πρώτο μου heli pilot kill».

Άλλοι χρήστες αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα με το Killzone: Shadow Fall, ενώ παράπονα υπάρχουν και για το γεγονός ότι οι παίκτες μπορούν να μοιραστούν το περιεχόμενό τους μόνο στο Facebook και αν δεν ρυθμίσουν τις αναρτήσεις να φαίνονται δημόσια, μόνο οι φίλοι τους μπορούν να τις δουν. Ακόμα και οι χρήστες του PSN θα είναι σε θέση να δουν το δημοσιευμένο περιεχόμενο μόνο αν βρίσκονται στη λίστα φίλων του παίκτη. Πολλοί δε είναι εκείνοι που σημειώνουν ότι το Facebook είναι το τελευταίο μέρος που θα ήθελαν να μοιραστούν τα videos τους.

[img_ALT=PS4: Προβλήματα με το πλήκτρο share]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums284-picture20101.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now