katsu

Έκκληση για single player μορφή του Warhammer Online

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Έκκληση για single player μορφή του Warhammer Online]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/rpg3.png[/NEWS_IMG]Όπως θυμάστε, το Warhammer Online έλαβε τέλος. Για κάποιους όμως όχι.

Ο πρώην developer της Mythic Entertainment και συνιδρυτής της City State Entertainment, Andrew Meggs πρότεινε στην EA να κυκλοφορήσει μία single-player, server-free έκδοση του Warhammer Online: Age of Reckoning της Mythic. Ίσως φαίνεται δύσκολο κάτι τέτοιο, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο, υπήρχε η επιλογή να τρέξει το παιχνίδι χωρίς server σε κάθε developer build του client. "Ως ο lead client engineer πέρασα αρκετό χρόνο πάνω σε αυτό. Δεν υπήρχε login ή character selection screen. Δεν υπήρχαν καθόλου NPC ή άλλη παίχτες. Δεν υπήρχε gameplay. Υπάρχεις μόνο εσύ και όλος ο κόσμος απλωνόταν μπροστά σου. Μπορούσες να πετάς γύρω γύρω σαν Superman ή να τηλεμεταφερθείς όπου ήθελες." Όπως καταλάβατε, και επεξηγεί και ο ίδιος, το παιχνίδι δεν θα είναι πλέον "παιχνίδι" αλλά μάλλον ένα κομμάτι ιστορίας και ένα "μέρος για τους die-hard οπαδούς για να επισκεφτούν και να αναπολήσουν τις εμπειρίες που είχαν εκεί με άλλους." ενώ συνεχίζει λέγοντας "Θα είναι ένα double-clickable μουσείο που θα παρουσιάζει τι ήταν το WA, ώστε να μην ξεχαστεί τελείως."

[img_ALT=Έκκληση για single player μορφή του Warhammer Online]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture20380.jpg[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now