MetallicGR

Το Forza Horizon 2 ξανά στον ορίζοντα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Forza Horizon 2 ξανά στον ορίζοντα]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/racing2.png[/NEWS_IMG] Βγείτε ξανά στους δρόμους του Forza Horizon, με την δεύτερη έκδοση του franscise να βρίσκεται κοντά!

Μετά από αρκετούς μήνες, οι φήμες σχετικά με την ανάπτυξη ενός νέου Forza Horizon ξανά φουντώνουν, αφού η Ultima Sports Ltd, η γνωστή κατασκευάστρια εταιρεία σπορ αυτοκινήτων που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατάφερε να επεκτείνει την συνεργασία της με την Microsoft, ώστε να συμπεριληφθούν τα αυτοκίνητα της σε ένα νέο racer που αναμένεται να ανακοινωθεί φέτος. Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω εταιρεία, συμμετείχε επίσης και στα Forza Motorsport 4 και Forza Motorsport 5.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την επίσημη fan-page που διατηρεί η Ultima Sports στο facebook, αν και μετά από λίγες ώρες το post διαγράφηκε. Ωστόσο, μέσω του Google Cache, καταφέραμε να βρούμε την σχετική ανάρτηση, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ. Να υπενθυμίσουμε τέλος, ότι τον περασμένο Ιούλιο η Playground Games αναζητούσε προσωπικό για να στελεχώσει την ομάδα ανάπτυξης ενός νέου racing τίτλου για το Xbox One. Λέτε να είμαστε κοντά στην ανακοίνωση του Forza Horizon 2;

[img_alt=Το Forza Horizon 2 ξανά στον ορίζοντα]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums298-picture21172.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now