MetallicGR

Patriot FUEL Active Portable Batteries

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Patriot FUEL Active Portable Batteries]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/patriot.png[/NEWS_IMG] Η Patriot ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα των νέων κινητών μπαταριών της που μπορούν να φορτίσουν ταχύτατα τις συσκευές σας εν κινήσει!

Η FUEL Active 6000 στεγάζεται σε ένα πλαστικό κέλυφος, αρκετά στιβαρό για να αντέξει τις κακουχίες της καθημερινότητας. Εξοπλίζεται με μπαταρία 6000mAh και διαθέτει δύο outputs με μια 2.5A port καθώς και μια MicroUSB η οποία τροφοδοτεί με 1A. Μαζί διατίθενται και dust caps για να προστατέψετε τις θύρες από σκόνη.

Η FUEL Active 2000 είναι μια κυλινδρική μπαταρία/φορτιστής η οποία χρησιμοποιεί και εύχρηστο LED φακό για χρήση σε εξωτερικούς χώρου, όπως στο camping, στην ορειβασία αλλά και μέσα στην πόλη. Κατασκευάζεται από ανθεκτικό αλουμινένιο κέλυφος. Χάρη στην μπαταρία των 2000mAh μπορείτε να φορτίσετε ταχύτατα τις συσκευές σας όπως tablets, smartphones, GPS, cameras, ενώ διαθέτουν και προστασίες: overcharge, under-charge, over-current, overvoltage και short circuit. Η FUEL Active 2000 διατίθεται σε 4 χρώματα. Τα FUEL Active 2000 και 6000 έχουν ξεκινήσει να πωλούνται ήδη στην τιμή των 19.99$ και 69.99$ αντίστοιχα.

[img_alt=Patriot FUEL Active Portable Batteries]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums298-picture21227.jpg[/img_alt]

Patriot Press Release

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now