George_o/c

Βασικός κανόνας για όλα τα 3D benchmarks

Recommended Posts

Πριν ανεβάσουμε score στο hwbot πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για να μην μας το κατεβάσουν.

Όταν επρόκειτο για 3D benchmark, δηλαδή κάποιο VGA benchmark, για να είμαστε σίγουροι ότι το screenshot είναι ok, πηγαίνουμε:

Overclocking, overclocking, and much more! Like overclocking. ---> Benchmarks (πάνω πάνω) ---> Videocard ---> και κοιτάζουμε στη δεξιά στήλη τα Rules του κάθε benchmark. Όλα τα benchmark περιλαμβάνουν κάποιο example screenshot μες στους κανόνες :) Παράδειγμα για το 3D Mark Vantage πχ 3DMark Vantage submission rules

Εν ολίγοις αυτό που χρειάζεται ΠΑΝΤΑ σε όλα τα 3D Benchmarks είναι CPU-Z CPU tab, CPU-Z Memory tab και GPU-Z ανοιχτά, μαζί με το score φυσικά.

Επίσης το hwbot είναι φτιαγμένο ώστε να επιβραβεύει περισσότερο την ομαδική προσπάθεια παρά την ατομική. Έτσι ακόμα και τελευταίοι να είστε σε ένα ranking, να ξέρετε ότι στην ομάδα δίνετε γύρω στους 1.8 πόντους ανά benchmark, αρκεί να μην έχει παίξει κάποιος άλλος απ' την ομάδα με τον ίδιο επεξεργαστή ή την ίδια κάρτα γραφικών σε αυτό το benchmark.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now