MetallicGR

Το επίσημο stereo headset του Xbox One

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το επίσημο stereo headset του Xbox One]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/xbox.png[/NEWS_IMG] Η Microsoft ανακοίνωσε το επίσημο stereo headset για το Xbox One, το οποίο και θα κυκλοφορήσει σε όλες τις αγορές που είναι διαθέσιμο και το σύστημα στις αρχές Μαρτίου, παράλληλα με τον ειδικό αντάπτορα για τα υπάρχοντα ακουστικά.

Σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία, τα νέα ακουστικά θα προσφέρουν μία κορυφαία εμπειρία ήχου τόσο στα games όσο και στη συνομιλία μεταξύ των χρηστών, με την απόκριση συχνότητας να είναι 20Hz - 20kHz.

Επίσης, τα νέα ακουστικά ενσωματώνουν ένα μικρόφωνο μονής κατεύθυνσης, καθώς και over-the-ear ηχεία για μεγαλύτερη άνεση κατά την διάρκεια του gaming ή της συνομιλίας. Παράλληλα με το επίσημο stereo headset του Xbox One, θα διατεθεί και ένα αποσπώμενο «Stereo Headset Adapter» μέσω του οποίου ο χρήστης θα μπορεί να αυξομειώσει την ένταση χωρίς να απομακρύνει τα χέρια του από το χειριστήριο. Να υπενθυμίσουμε, ότι ο ειδικός προσαρμογέας (Headset Adapter) διατίθεται ξεχωριστά και όχι στο ίδιο πακέτο με τα ακουστικά.

Κλείνοντας, το Xbox One stereo headset θα κυκλοφορήσει με προτεινόμενη τιμή λιανικής στα ?69.99, ενώ ο αντάπτορας θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων με τιμή ?22.99.

[img_alt=Το επίσημο stereo headset του Xbox One]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums317-picture22108.png[/img_alt]

[img_alt=Το επίσημο stereo headset του Xbox One]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums317-picture22107.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now