MetallicGR

Καθυστερεί το νέο update του Xbox One

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Καθυστερεί το νέο update του Xbox One]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/xbox.png[/NEWS_IMG] Όπως ανακοίνωσε μέσα από το blog του ο Major Nelson, το νέο update για το Xbox One θα καθυστερήσει μερικές μέρες.

Να υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη βδομάδα η Microsoft ανακοίνωσε ότι μέχρι τον Μάρτιο θα διατεθούν δύο σημαντικά firmware updates για την next-gen κονσόλα, με το πρώτο να έρχεται στις 11 Φεβρουαρίου και το δεύτερο στις 4 Μαρτίου. Ωστόσο, το πρώτο patch αναμένεται τελικά μέσα στην βδομάδα που διανύουμε.

Μπορεί λοιπόν το πρώτο update να καθυστερήσει, αλλά το δεύτερο θα έρθει μάλλον στην ώρα του, με την Micorosft να επιβεβαιώνει τα νέα χαρακτηριστικά που θα προσθέτει στο Xbox One, όπως είναι βελτίωση της λίστας φίλων, η ακόμα πιο γρήγορη πρόσβαση στο Party chat, καθώς και η προσθήκη της επιλογής "Invite friends to game" (παρόμοια λειτουργία με αυτή του Xbox 360). Άλλη μία προσθήκη θα είναι και η λίστα "Recent Players", μέσω της οποίας οι παίκτες θα είναι σε θέση να δουν με ποιους διασκέδασαν τελευταία στο online multiplayer. Κλείνοντας, η αμερικανική εταιρεία υπόσχεται πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα δημοσιευθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τις βελτιώσεις.

[img_alt=Καθυστερεί το νέο update του Xbox One]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums317-picture22175.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now