MetallicGR

LG G2 mini: Το πρώτο compact smartphone της LG

Recommended Posts

[NEWS_IMG=LG G2 mini: Το πρώτο compact smartphone της LG]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/lg2.png[/NEWS_IMG] Η LG αναμένεται να παρουσιάσει το LG G2 mini, το πρώτο “compact” smartphone στην ιστορία της στο πλαίσιο του Mobile World Congress (MWC) 2014 στη Βαρκελώνη.

Το G2 mini αποτελεί μια compact εκδοχή του LG G2, με το οποίο μοιράζεται τα περισσότερα από τα premium χαρακτηριστικά του. Συγκεκριμένα, οι πιο δημοφιλείς και εξελιγμένες λειτουργίες UX των κορυφαίων μοντέλων G Series της LG, όπως το Guest Mode και το Plug & Pop, ενσωματώθηκαν στο G2 mini με στόχο να καλύψουν τις ανάγκες μιας νέας γενιάς χρηστών διατηρώντας παράλληλα τη σχεδιαστική καινοτομία του Rear Key που είδαμε για πρώτη φορά στο μεγαλύτερο μοντέλο.

Επίσης, η νέα πρόταση της LG έρχεται με λειτουργικό Android 4.4 KitKat, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε αρκετές παραλλαγές: Single/Dual SIM, 3G/4G LTE και τέσσερα χρώματα (μαύρο ʽTitan Blackʼ, λευκό ʽLunar Whiteʼ, κόκκινο και χρυσαφί).

[img_alt=LG G2 mini: Το πρώτο compact smartphone της LG]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums323-picture22546.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now