MetallicGR

Batman: Arkham Knight το νέο Batman game

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Batman: Arkham Knight το νέο Batman game]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/action4.png[/NEWS_IMG] Μία πρόωρη αποκάλυψη των στοιχείων του επόμενου Batman game από την αλυσίδα καταστημάτων GAME, μας φέρνει μπροστά στο νέο μέρος της σειράς που τιτλοφορείται Batman: Arkham Knight.

Ο τελευταίος τίτλος της σειράς Arkham παραγωγών θα κυκλοφορήσει εντός της χρονιάς σε εκδόσεις για PC, Xbox One και PlayStation 4 και θα είναι ο τρίτος με την υπογραφή της Rocksteady. Φαίνεται πως ο παίκτης θα μπορεί να οδηγήσει το Batmobile, στη θέση του κεντρικού κακού θα βρίσκεται ο Scarecrow, ενώ όσοι προπαραγγείλουν τον τίτλο θα μπορούν να παίξουν ως Harley Quinn σε exclusive challenge maps. Πλάνα για τα συστήματα της περασμένης (πλέον) γενιάς φαίνεται πως δεν υπάρχουν. Αναμένουμε και την επίσημη αποκάλυψη…

UPDATE 1

Η Rocksteady αποκάλυψε και επίσημα το τελευταίο μέρος της σειράς Batman Arkham, δίνοντας στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για την εν λόγω παραγωγή. «Το Arkham Knight λαμβάνει χώρα ένα χρόνο μετά τα γεγονότα του Arkham City και ο Batman έχει να αντιμετωπίσει ακόμα πιο δύσκολες καταστάσεις», ανάφερε μεταξύ άλλων ένας από τους developers του τίτλου, ενώ επιβεβαίωσε ότι το Batmobile θα είναι στη διάθεση του παίκτη.

Το Batman: Arkham Knight αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 σε εκδόσεις για PC, Xbox One και PlayStation 4. Τέλος, στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να απολαύσετε και το σχετικό trailer.

UPDATE 2

Η ιστοσελίδα του GameStop δημοσίευσε μια διαφήμιση που αναφέρει ότι ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου στην αγορά της Αμερικής. Μπορείτε να δείτε το σχετικό διαφημιστικό στη συνέχεια. Από τις πληροφορίες που έχουν εμφανιστεί από το 14σέλιδο αφιέρωμα ξεχωρίζουν η επιστροφή του freeflow συστήματος μάχης, νέο σύστημα stealth, μεγαλύτερη κλίμακα και περισσότερη λεπτομέρεια στην πόλη. Μπορείτε να διαβάσετε μία μεγαλύτερη ανάλυση των νέων χαρακτηριστικών του τίτλου εδώ.

[video=youtube;NkuD0Inb9Gs]

[img_alt=Batman: Arkham Knight το νέο Batman game]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums333-picture23096.jpg[/img_alt]

[img_alt=Batman: Arkham Knight το νέο Batman game]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums333-picture23097.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

γιατί ακούστηκαν πολλά παράπονα για το Arkham City.

Ε τώρα πλησιάζουν εκλογές man και κάνουν πολλά έργα για να φτιάξουν το Arkham City.

Κυρίως στρώνουν δρόμους και φτιάχνουν σχολεία...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now