MetallicGR

Ανακοινώθηκε το Microsoft Office for iPad

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ανακοινώθηκε το Microsoft Office for iPad]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/microsoft1a.png[/NEWS_IMG] Η Microsoft ανακοίνωσε και επίσημα την κυκλοφορία της σουίτας εφαρμογών Office for iPad, η οποία και θα είναι διαθέσιμη από τις 28 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η σουίτα θα περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά του Office 365, όπως είναι τα Word, Excel και Powerpoint, ενώ θα έχουν παρόμοια εμφάνιση και χρηστικότητα με τις αντίστοιχες εφαρμογές για Mac και iPhone. Το σετ εφαρμογών Office for iPad θα διατίθεται δωρεάν με περιορισμένες λειτουργίες, ενώ όσοι χρήστες επιθυμούν πλήρη πρόσβαση (επεξεργασία και δημιουργία εγγράφων) θα πρέπει να είναι συνδρομητές στο Office 365 Personal, του οποίου η μηνιαία συνδρομή κοστίζει $6,99/μήνα. Στη συνέχεια του άρθρου ακολουθεί και το σχετικό trailer, ενώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στα Office Blogs.

[img_alt=Ανακοινώθηκε το Microsoft Office for iPad]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums356-picture24365.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now