MetallicGR

Εκτός 3DMark benchmark rankings το HTC One Μ8

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Εκτός 3DMark benchmark rankings το HTC One Μ8]http://www.hwbox.gr/images/news_images/htc.jpg[/NEWS_IMG] Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Futuremark Oliver Baltuch, "Το νέο HTC One (Μ8) έχει τη δυνατότητα να είναι ένα από τα ταχύτερα Android μοντέλα στα 3DMark benchmark performance rankings".

"Ωστόσο, έπρεπε να διαγραφεί από τις λίστες μας λόγω του ότι δεν συμμορφώνεται με τους κανόνες που έχουμε θέσει για τους κατασκευαστές". Στη συνέχεια, το στέλεχος της Futuremark πρόσθεσε: «Σε αντίθεση με άλλους κατασκευαστές οι οποίοι είναι απρόσεκτοι και αφήνουν να διαρρεύσουν τα αποτελέσματα των benchmarks (χωρίς πιστοποίηση) από συσκευές που δεν έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά, η δική μας λίστα (3DMark) περιλαμβάνει μόνο όσα μοντέλα smartphones και tablets είναι διαθέσιμα στο κοινό και έχουν αξιολογηθεί /δοκιμαστεί από τον Τύπο. Μοντέλα που δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες μας θα διαγράφονται, διασφαλίζοντας έτσι ότι οι βαθμολογίες μας είναι δίκαιες και ακριβείς». Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

[img_alt=Εκτός 3DMark benchmark rankings το HTC One Μ8]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums376-picture24630.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now