MetallicGR

Η Google εξαγόρασε εταιρεία κατασκευής drones

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Google εξαγόρασε εταιρεία κατασκευής drones]http://www.hwbox.gr/images/news_images/google.jpg[/NEWS_IMG] Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, η Google προχώρησε σε εξαγορά της Titan Aerospace, την ίδια εταιρεία που φημολογείται πως έχει βάλει στον «στόχο» του ο Μark Zuckerberg.

Σημειώνεται, ότι η Titan Aerospace είναι γνωστή για την κατασκευή μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones). Η ομάδα της Titan Aerospace θα συνεργαστεί με την ομάδα Project Loon balloon (εναέρια internet hotspots) της Google, καθώς και με την εταιρεία ηλεκτρισμού Makani airborne, την οποία εξαγόρασε την περασμένη χρονιά (η Google).

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το Facebook θα παραμείνει έξω από το «παιχνίδι» του ανταγωνισμού, καθώς τον περασμένο μήνα εξαγόρασε την εταιρεία κατασκευής drones Ascenta, η οποία είναι ειδική στο να αναπτύσσει πλατφόρμες που λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια με αποτέλεσμα να παραμένουν ψηλά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες σύντομα, καθώς έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε το τι ετοιμάζουν για το μέλλον οι εν λόγω εταιρείες.

[img_alt=Η Google εξαγόρασε εταιρεία κατασκευής drones]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums376-picture24815.jpg[/img_alt]

Edited by chris2005dim
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now