katsu

Ταξίδι στο διάστημα με το Civilization: Beyond Earth

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ταξίδι στο διάστημα με το Civilization: Beyond Earth]http://www.hwbox.gr/images/news_images/strategy1.jpg[/NEWS_IMG]Ώρα να κατακτήσετε το διάστημα.

Η ανακοίνωση έρχεται κατευθείαν από τη Firaxis κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης PAX. Μετά το Alpha Centauri, το Civilization: Beyond Earth μας μεταφέρει από τα γνώριμα σημεία του πλανήτη μας, σε νέα εξωγήινα εδάφη, τα οποία προσπαθούμε να αποικίσουμε. Φυσικά και δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον ξένο κόσμο. Θα έρθουμε αντιμέτωποι με άλλες μορφές ζωής, ενώ οι επιλογές μας ως προς τις σχέσεις μας μαζί τους αλλά και την τεχνολογική ανέλιξή μας θα επηρεάσουν σημαντικά την εξέλιξη της παράταξής μας.

Μπορούμε να επιλέξουμε τον δρόμο του Supremacy, να "αγκαλιάσουμε" την τεχνολογία και να δημιουργήσουμε bionic commandos, να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την ανθρωπότητα ως έχει ως ένας Purity player, είτε να μελετήσουμε το εξωγήινο γονιδίωμα και να χρησιμοποιήσουμε γενετικές τροποποιήσεις για να φτάσουμε στη νίκη ως ένας Harmony player. Ανάλογα με τις επιλογές μας, θα αλλάζει σημαντικά η εμφάνιση της παράταξης μας, των κτηρίων αλλά και των wonders που θα κατασκευάσουμε καθώς και τις μονάδες που θα κινητοποιήσουμε. Ακολουθώντας το Purity, θα αντιμετωπίσουμε τους εξωγήινους με αιωρούμενα οπλικά συστήματα. Αντιθέτως, ακολουθώντας το Harmony θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διάφορα ζώα σαν mounts ή να δημιουργήσουμε τέρατα χρησιμοποιώντας το εξωγήινο γονιδίωμα.

Σημαντική επίδραση στο gameplay θα έχει και το περιβάλλον. Μπορεί να βρεθούμε σε πλανήτες καλυμμένους από ερήμους, όπου θα έρθουμε αντιμέτωποι με τα Siege Worms που τον κατοικούν. Ηφαιστειακοί πλανήτες καλύπτονται από εξωγήινους μύκητες, ενώ οι υδάτινοι πλανήτες θα κατοικούνται από υδρόβιους εξωγήινους οργανισμούς. Τέλος το νέο technology web, μας τοποθετεί στο κέντρο ενός δικτύου από nodes, ώστε να μπορούμε να καταφέρουμε τις τεχνολογικές εξελίξεις που επιθυμούμε.

<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/qtYWqE55s24" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now