katsu

Σε μία ημέρα η κυκλοφορία του Bound by Flame

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Σε μία ημέρα η κυκλοφορία του Bound by Flame]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rpg2.jpg[/NEWS_IMG]Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις σκοτεινές δυνάμεις;

Αν θέλετε κάτι για να ικανοποιήσετε την όρεξή σας για μεσαιωνικό περιβάλλον και ιστορίες σκοτεινής φαντασίας, τότε γιατί να μη ρίξετε μια ματιά στο Bound by Flame; Εμφανισιακά είναι πολλά υποσχόμενο, το gameplay το ίδιο και η ιστορία αρκετά ενδιαφέρουσα. Προσφέρει αυτό ακριβώς που θα μπορούσε ένα τέτοιο παιχνίδι: Ένας δαίμονας προσπαθεί να καταλάβει το σώμα μας, ενώ οι ορδές των νεκρών πρόκειται να καταστρέψουν τα πάντα. Στόχος μας είναι να σταματήσουμε των απέθαντο στρατό και τους Ice lords που τον διοικούν αλλά και επιλέξουμε πώς θα χειραγωγήσουμε τη σκοτεινή δύναμη που κατοικεί μέσα μας. Δεν θα το κάνουμε όμως μόνοι μας, καθώς στο πλευρό μας βρίσκονται 5 ξεχωριστοί σύμμαχοι. Δεν χρειάζεται να φλυαρώ άλλο όμως.

Δείτε το launch trailer και αποφασίστε αν θα είναι αυτό το RPG που θα σας κρατήσει παρέα αυτό το Σαββατοκύριακο.

<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/NZuHy2XZ7Z0" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Ειδα μερικα video και μπορω να πω οτι με απογοητευσε το θεμα combat. Βεβαια απο τοτε που εχει βγει το Dark Souls 2 για PC ασχολουμαι με αυτο και πιστευω οτι ειναι χαλαρα το Game of the Year!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now