MetallicGR

MSI, "Κλασική" σειρά μητρικών με Z97 Chipset

Recommended Posts

[NEWS_IMG=MSI, "Κλασική" σειρά μητρικών με Z97 Chipset]http://www.hwbox.gr/images/news_images/msi33.jpg[/NEWS_IMG] Όπως όλοι οι κατασκευαστές μητρικών έτσι και η MSI αποκάλυψε την "κλασσική" σειρά μητρικών με το νέο Z97 Chipset της Intel.

Η εταιρεία θα λανσάρει συνολικά 16 μοντέλα που καλύπτουν βασικές αλλά και εκτεταμένες ανάγκες όπως SLI/Crossfire setups με κορυφαία πρόταση, την Z97S SLI Plus. Παρέχουν features όπως γρήγορη Gigabit LAN, On-board M.2 και SATA Express θύρες ενώ κατασκευάζονται με βάση τα Military Class Components 4 (Dark Caps, SFC και Dark chokes) που προσφέρουν ποιότητα, αξιοπιστία και διάρκεια ζωής, αρκετά αυξημένη από τον ανταγωνισμό.

Επιπρόσθετα διαθέτουν και το Guard-Pro που είναι μια συλλογή τεχνολογιών και ειδικών υλικών της MSI για μειωμένη κατανάλωση έως και 29%, προστασία ESD, EMI, αλλά και βραχυκυκλώματος, ενώ προστατεύει και από περιοχές με υγρασία και υψηλές θερμοκρασίες. Το χαρακτηριστικό USB Steel Power παρέχει σταθερή διανομή 5V σε επιλεγμένες USB θύρες της μητρικής, ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να ξεζουμίσετε το hardware σας με το OC Genie 4.

[mag_thumb=MSI, "Κλασική" σειρά μητρικών με Z97 Chipset]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums397-picture26113.jpg[/mag_thumb][mag_thumb=MSI, "Κλασική" σειρά μητρικών με Z97 Chipset]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums397-picture26114.jpg[/mag_thumb][mag_thumb=MSI, "Κλασική" σειρά μητρικών με Z97 Chipset]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums397-picture26115.jpg[/mag_thumb]

[img_alt=MSI, "Κλασική" σειρά μητρικών με Z97 Chipset]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums397-picture26116.jpg[/img_alt]

MSI Press Release

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now