MetallicGR

nVidia TITAN-Z Review, επιδόσεις R9 295X2 σε διπλή τιμή

Recommended Posts

[NEWS_IMG=nVidia TITAN-Z Review, επιδόσεις R9 295X2 σε διπλή τιμή]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia2.jpg[/NEWS_IMG] Η κάρτα που μας απασχολεί τις τελευταίες μέρες βρέθηκε σε ένα review, το οποίο αποκαλύπτει, εν μέρει, τις πραγματικές επιδόσεις της.

Η GTX TITAN-Z είναι η νέα πολυσυζητημένη κάρτα της nVidia για την οποία γίνεται λόγος σε forums και portals ανά τον κόσμο. Είναι η κάρτα που θα φέρει δύο GK110 πυρήνες, 12GB RAM αλλά και 375 W TDP με την τιμή της να φτάνει τα 3000$. Η καθυστέρηση σύμφωνα με μερικές πηγές οφείλεται σε πολλούς παράγοντες αν και τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί, ενώ γνωρίζουμε ότι έχουν παραδοθεί κομμάτια στις εταιρείες-συνεργάτες ανά τον κόσμο οπότε και η ύπαρξή της θεωρείται δεδομένη!

Το πρώτο review της κάρτας αναρτήθηκε από ένα Κινέζικο site και το οποίο δείχνει τις διαφορές μεταξύ της TITAN-Z και της R9 295X2 κάρτας γραφικών. Οι διαφορές όπως μπορείτε να δείτε δεν είναι πολλές για να δικαιολογήσουν το κόστος της TITAN-Z ενώ στα περισσότερα gaming benchmarks η R9 295X2 διατηρεί ένα σταθερό προβάδισμα.

[img_alt=nVidia TITAN-Z Review, επιδόσεις R9 295X2 σε διπλή τιμή]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums410-picture26212.jpg[/img_alt]

[img_alt=nVidia TITAN-Z Review, επιδόσεις R9 295X2 σε διπλή τιμή]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums410-picture26211.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now