MetallicGR

Left 4 Dead 3 και Half Life 3, Επιβεβαιώθηκαν... εν μέρει!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Left 4 Dead 3 και Half Life 3, Επιβεβαιώθηκαν!]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps4.jpg[/NEWS_IMG] Μετά από αρκετή αναμονή, επιτέλους μαθαίνουμε την ύπαρξη των Left 4 Dead 3 και Half Life 3.

Μετά από το σχετικό βίντεο στο Twitch στο οποίο δίνει συνέντευξη ο Minh "Gooseman", ο δημιουργός του Counter Strike όπου και επιβεβαιώνει πως η Valve εργάζεται στα παραπάνω franchises και ότι δεν τα έχει εγκαταλείψει καθώς μεγαλύτερο βάρος έχει δοθεί στα Counter Strike: Global Offensive και Dota 2. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε σχετικά με τα νέα franchises, απάντησε πως είχε δει τα games να τρέχουν και πως φαίνονται τέλεια και ειδικά το Left 4 Dead το οποίο και συμπαθεί περισσότερο!

[img_alt=Left 4 Dead 3 και Half Life 3, Επιβεβαιώθηκαν!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums388-picture26706.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

3 απαντησεις στο ποστ , μεσα σε λιγες ωρες .... χμμ

hl3 confirmed .

παντως σοβαρα τωρα , αν βγει hl3 και ας ειναι σκετη απογοητευση , η valve μονο απο το hype μπορει να παει προς συνταξιοδοτηση ... φυσικα οχι με τις ελληνικες συνταξεις ! :D:P

Link to comment
Share on other sites

Για ποιο λόγο να συμπαθεί περισσότερο το L4D από το HL3? Ποιος λογικός άνθρωπος θα έλεγε κάτι τέτοιο; :D

[MENTION=46]JC_Denton[/MENTION] Το όνειρό σου αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Ετοιμάσου :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Για ποιο λόγο να συμπαθεί περισσότερο το L4D από το HL3? Ποιος λογικός άνθρωπος θα έλεγε κάτι τέτοιο; :D

@JC_Denton Το όνειρό σου αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Ετοιμάσου :hehe:

εγω φιλε μου :)

ειμαι τρελος φαν του πρωτου left 4 dead και οχι τοσο του δευτερου παιχνιδιου, διοτι δεν ειχε τοσο dark theme και ηχους+τους νεους χαρακτηρες που ηταν γελιοι.

δεν ξερω αν ειχες ασχοληθει καθολου τα τελευταια 2-3 χρονια με το online gaming αυτου του παιχνιδιου(l4d1), αλλα ακομα υπαρχει ενεργη κοινοτητα που το υποστηριζει..οι μονταρισμενοι σερβερς που εχουν δημιουργηθει ειναι απιστευτοι..!!

υπηρχε ενας σερβερ(nosteam) στην 1.0.2.6 εκδοση του παιχνιδιου με το ονομα "insane servers"(τον οποιο ο ιδιοκτητης απενεργοποιησε την πρωτοχρονια λογω οικονομικων προβληματων), αυτος ο σερβερ ειχε 5 διαφορετικους σερβερς ενεργοποιημενους για ολα τα modes οπως normal co-op,hard co-op,extreme co-op,survival και versus 10vs10!

στο 10vs10 οπου και προτιμουσα περισσοτερο, ο ανταγωνισμος με αλλους παικτες ηταν εξαιρετικος. εξαιτιας του αυξημενου επιπεδου δυσκολιας μπορουσες να καθηλωθεις για ωρες πανω απο μια οθονη προσπαθωντας να αποδειξεις ποσο skilled παικτης εισαι. ηταν απιστευτη εμπειρια να παιζεις εκει. ηταν ο πιο ισορροπημενος σερβερ σε mods/plugins/scripts που εχω δει μεχρι στιγμης, ακομα και οι σερβερς της MG δεν ηταν τοσο ωραιοι λογω του ανισου gameplay που δημιουργοταν εξαιτιας των points plugins.

μακαρι στο μελον να ενισχυθουν τα οικονομικα μου και να δημιουργησω παρομοιο σερβερ.

ακομα προσπαθω να βρω καποιο παιχνιδι που να μπορει να με "τραβηξει" αλλα μετριες εντυπωσεις μεχρι στιγμης.

ελπιζω πως το l4d3 θα αξιζει τον κοπο να ασχοληθω ξανα.

Edited by dragontech
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now