MetallicGR

AMD, στρέφεται στα επαγγελματικά προϊόντα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=AMD, στρέφεται στα επαγγελματικά προϊόντα]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd4.jpg[/NEWS_IMG] Η AMD ρίχνει μεγαλύτερο βάρος στην οικογένεια επαγγελματικών προϊόντων της.

Σύμφωνα με μια παρουσίαση που έφερε στο φως το WCCFTech, η AMD ρίχνει μεγαλύτερο βάρος στις FirePro επαγγελματικές λύσεις γραφικών αλλά και στα GPGPU προϊόντα. Τα παραπάνω μπορούμε να τα δούμε εάν κοιτάξουμε και τις πωλήσεις του νέου Mac Pro, χάρη στον οποίο η AMD κέρδισε σημαντικό ποσοστό των πωλήσεων στην συγκεκριμένη αγορά προϊόντων (επαγγελματικές κάρτες γραφικών).

Σε συνδυασμό με τις FirePro λύσεις, η AMD προχωρά και στα data centers με MXM modules για servers τύπου Blade. Τέλος, η εταιρεία επεκτείνει και την αγορά server επεξεργαστών, προσθέτοντας επίσης και την τεχνολογία HSA για επιτάχυνση ορισμένων εργασιών.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι η AMD θα πάψει να ασχολείται με την σχεδίαση και την παραγωγή consumer προϊόντων σε βάθος χρόνου, κάτι που έχει άλλωστε επισημάνει αρκετές φορές στο παρελθόν.

[img_alt=AMD, στροφή στα επαγγελματικά προϊόντα]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums430-picture29793.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Διαολίζομαι αρκετά που η ψύκτρα παραμένει ίδια λες και ήταν "καλή επιλογή"... εκτός και αν είναι αρκετά tuned down σε clocks και δεν σπουλάρει πολύ...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now