MetallicGR

Συνεργασία μεταξύ IBM και Apple

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Συνεργασία μεταξύ IBM και Apple]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple2.jpg[/NEWS_IMG] Την μεταξύ τους συνεργασία ανακοίνωσαν η IBM και η Apple, η οποία αφορά στην εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών της δεύτερης, αλλά και στη δημιουργία εφαρμογών για το λειτουργικό iOS.

Πιο συγκεκριμένα, η ΙΒΜ θα αναπτύξει περισσότερες από 100 εφαρμογές, καθώς και μία σειρά από υπηρεσίες cloud. Επίσης θα προωθήσει συσκευές iPad και iPhone στο δίκτυο των συνεργατών της.

Επιπλέον, στη συμφωνία περιλαμβάνεται και η 24ωρη υποστήριξη στους πελάτες και των δύο εταιρειών, ενώ μέσω του ειδικού προγράμματος AppleCare η εταιρεία του Κουπερτίνο θα προσφέρει υποστήριξη σε μεγάλους οργανισμούς και επιχειρήσεις. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Apple και η IBM είναι για σχεδόν 30 χρόνια παραδοσιακά "αντίπαλες" εταιρείες, ωστόσο αυτή η συνεργασία σίγουρα θα ανεβάσει τον πήχη του ανταγωνισμού ακόμα πιο ψηλά.

[img_alt=Συνεργασία μεταξύ IBM και Apple]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums451-picture30692.jpg[/img_alt]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Βρείτε μας και στα..2195-albums451-picture30465.png2195-albums451-picture30466.png2195-albums451-picture30467.png

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Και μην ξεχνάμε ότι η IBM είναι παραδοσιακά η εταιρία με τις περισσότερες πατέντες στην κατοχή της, οπότε μια συνεργασία με την Apple θα έχει περίεργα αποτελέσματα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now