MetallicGR

To Cmoar Smartphone Viewer στο Kickstarter

Recommended Posts

[NEWS_IMG=To Cmoar Smartphone Viewer στο Kickstarter]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general4.jpg[/NEWS_IMG] Την εμφάνιση της έκανε στο Kickstarter μία νέα συσκευή εικονικής πραγματικότητας ονόματι “Cmoar Smartphone Viewer”.

Σύμφωνα με την ομάδα, ο κύριος στόχος είναι η διάθεση της συσκευής σε λογική τιμή, ώστε να είναι προσιτή στο μέσο gamer ή στο fan του κινηματογράφου. Το Cmoar Smartphone Viewer μπορεί να προσφέρει τόσο δισδιάστατη (2D) όσο και τρισδιάστατη (3D) εμπειρία εικονικής (VR), αλλά και επαυξημένης πραγματικότητας (ΑR). Σε αντίθεση με άλλες παρόμοιες (συσκευές) που διατίθενται στην αγορά, το Cmoar επιτρέπει στο χρήστη να απολαύσει όλα τα παραπάνω μέσα από ένα VR headset.

Η συσκευή μπορεί να συνεργαστεί με οποιοδήποτε μοντέλο smartphone έχει στη κατοχή του ο χρήστης, ενώ το Kickstarter demo βασίστηκε σε Full HD smartphone με οθόνη 5.7 ιντσών. Όπως αναφέρει ο CEO Damian Boczek, όσο μεγαλύτερη είναι η οθόνη και η ανάλυση, τόσο ευχάριστη θα είναι η εμπειρία. Η χρηματοδότηση του εν λόγω project ολοκληρώνεται σε 28 ημέρες και μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί πάνω από £4.000, ενώ ο στόχος είναι στις £200.000. Μπορείτε να δείτε τον κατάλογο όλων των συμβατών μοντέλων και τα χαρακτηριστικά τους με ένα κλικ εδώ.

[img_alt=To Cmoar Smartphone Viewer στο Kickstarter]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums451-picture30712.jpg[/img_alt]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Βρείτε μας και στα..2195-albums451-picture30465.png2195-albums451-picture30466.png2195-albums451-picture30467.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now