MetallicGR

To PS4 πρώτο και τον Ιούνιο στις ΗΠΑ

Recommended Posts

[NEWS_IMG=To PS4 πρώτο και τον Ιούνιο στις ΗΠΑ]http://www.hwbox.gr/images/news_images/ps4.jpg[/NEWS_IMG] To PlayStation 4 παραμένει για έκτο συνεχόμενο μήνα πρώτο σε πωλήσεις από πλευράς new-gen hardware, παρά το γεγονός ότι το μοντέλο του Xbox One χωρίς το Kinect βοήθησε και το σύστημα της Microsoft να… πάρει μπροστά.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από πλευράς Microsoft, το Xbox One διπλασίασε τις πωλήσεις του με την έκδοση των 399 δολαρίων, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό να το οδηγήσει στην κορυφή, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα νούμερα της NPD για τον μήνα Ιούνιο στην αγορά της Αμερικής. Βέβαια, το νέο μοντέλο έχασε το πρώτο δεκαήμερο του μήνα (αφού ξεκίνησε να πωλείται από τις 9 Ιουνίου), ωστόσο θα φανεί στους επόμενους μήνες αν αυτή η κίνηση είναι αρκετή για να φέρει τις δύο κονσόλες πιο κοντά.

Έτσι, ο Ιούνιος είναι ο έκτος συνεχόμενος μήνας κυριαρχίας του συστήματος της Sony, ενώ και σε επίπεδο multiplatform τίτλων, το PS4 ήταν η πρώτη προτίμηση. Η Sony κατέκτησε ακόμη τις δύο από τις πρώτες θέσεις next-gen software, με την Nintendo και το Mario Kart 8 να συμπληρώνει την τριάδα. Το Mario Kart 8 μάλιστα ήταν ο τίτλος με τις περισσότερες πωλήσεις φυσικών αντιτύπων και βοήθησε και το Wii U να ανέβει αρκετά.

[img_alt=To PS4 πρώτο και τον Ιούνιο στις ΗΠΑ]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums250-picture18151.jpg[/img_alt]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Βρείτε μας και στα..2195-albums451-picture30465.png2195-albums451-picture30466.png2195-albums451-picture30467.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now