MetallicGR

Στα $21.5 δις η αξία του PC Gaming hardware

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στα 21.5 δις η αξία του PC Gaming hardware]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general2.jpg[/NEWS_IMG] Σύμφωνα με ανάλυση, το PC Gaming hardware που υπάρχει αξίζει 21.5 δις δολάρια...

Σύμφωνα με τον αναλυτή Jon Peddie, οι PC Gamers είναι αυτοί που παρά την πτώση στις πωλήσεις PC hardware, ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα για high end υποσυστήματα που θα τους βοηθήσουν να παίξουν τα παιχνίδια τους με τη μέγιστη λεπτομέρεια, ενώ επίσης θα μπορούν πιο εύκολα να ασχοληθούν με την επεξεργασία βίντεο και την δημιουργία περιεχομένου.

Όπως αποφάνθηκε από την έρευνα, το συνολικό κόστος του Gaming hardware αγγίζει αυτή τη στιγμή τα $21.5 δις. δολάρια, ένας αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί στα 23,2 δις δολάρια μέχρι το 2017. Επίσης, επισημαίνεται , πως οι Intel, AMD και nVidia παράγουν hardware υψηλών προδιαγραφών το οποίο αν συνδυαστεί με εξίσου υψηλών επιδόσεων μνήμες και SSD, αυξάνουν κατά πολύ την εμπειρία χρήσης στα παιχνίδια, ξεπερνώντας φυσικά και κάθε next gen κονσόλα.

[img_alt=Στα 21.5 δις η αξία του PC Gaming hardware]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums451-picture30579.jpg[/img_alt]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Βρείτε μας και στα..2195-albums451-picture30465.png2195-albums451-picture30466.png2195-albums451-picture30467.png

Link to comment
Share on other sites

@ChameZX Είσαι και εσύ ευεργέτης του PC Gaming Hardware industry, μη μου τσαμπουνάς στο FB για μεταδιδόμενα μικρόβια hardwareίτιδας και τα ρέστα :P:hehe:

Αγορασε! Αγορασε! ΑΓΟΡΑΣΕ! :evil::whip:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now