MetallicGR

Παρουσιάστηκε το νέο DOOM

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Παρουσιάστηκε το νέο DOOM]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action5.jpg[/NEWS_IMG] Η Bethesda αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της φετινής QuakeCon τις πρώτες λεπτομέρειες για το επερχόμενο DOOM της id Software, το οποίο και αναπτύσσεται με την μηχανή γραφικών id Tech 6.

Σύμφωνα με τον Marty Stratton, η νέα παραγωγή θα ονομάζεται DOOM και όχι DOOM 4, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο ότι πρόκειται για ένα reboot του franchise. Η ιστορία τοποθετεί τον παίκτη έξω από ένα ερευνητικό κέντρο στην επιφάνεια του Άρη, ενώ το demo που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του event περιελάμβανε επίσης και ένα cave system.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ομάδα επικεντρώθηκε στο σύστημα μάχης του τίτλου, με τον Stratton να τονίζει ότι το DOOM περιλαμβάνει πολλά στοιχεία από το αρχικό παιχνίδι, με γρήγορο run-and-gun ρυθμό, αλλά και νέα χαρακτηριστικά τα οποία θα προσφέρουν μία νέα FPS εμπειρία στους παίκτες. Ένα από τα στοιχεία που εμφανίζονται για πρώτη φορά στο παιχνίδι είναι οι εχθροί. Οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με δαίμονες διαφόρων ειδών και θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν το όπλο τους ή να εμπλακούν σε μάχες σώμα με σώμα. Μερικά από τα όπλα που εμφανίστηκαν ήταν ένα πυροβόλο, ένα όπλο πλάσματος και ένα αλυσοπρίονο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η υγεία του χαρακτήρα δεν ανανεώνεται, ενώ, τέλος, το DOOM θα «τρέχει» σε 1080p στα 60fps για PC, PlayStation 4 και Xbox One. Λογικά θα έχουμε περισσότερο υλικό από το παιχνίδι μέσα στις επόμενες μέρες.

[video=youtube;Hx0dC2pQboI]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Βρείτε μας και στα..2195-albums451-picture30465.png2195-albums451-picture30466.png2195-albums451-picture30467.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now