katsu

Kholat, ένα game που βασίζεται σε μυστήριο 55 ετών

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Kholat, ένα game που βασίζεται σε μυστήριο 55 ετών]http://www.hwbox.gr/images/news_images/adventure2.jpg[/NEWS_IMG]Τι πιο τρομαχτικό όταν βασίζεται σε αληθινά γεγονότα;

Το 1959, μία ομάδα από πεζοπόρων χάθηκαν στα Ουράλια όρη στη Ρωσία. Η κατασκήνωσή τους βρέθηκε πρώτα, μαζί με τη σκισμένη σκηνή τους και μετά τα πτώματά τους. Βρέθηκαν ημίγυμνοι με διάφορου τύπου τραύματα, κανένα από τα οποία όμως δεν ήταν θανατηφόρα. Η υπόθεση έκλεισε, καταλήγοντας στο ότι μια χιονοστιβάδα προκάλεσε τα τραύματα, ενώ η υποθερμία ήταν η αιτία θανάτου και τα ρούχα είχαν αφαιρεθεί από τους νεκρούς για να κρατήσουν τους ζωντανούς ζεστούς. Παρ'όλα αυτά, θεωρείται ως ακόμα ένα μυστήριο, ενώ τα φρικιαστικά απομεινάρια των πεζοπόρων, με κόκαλα και κεφάλια σπασμένα και χωρίς γλώσσες είναι αυτό ακριβώς που χρειάστηκε για να πυροδοτήσει τις μυθοπλασίες.

Το Kholat, εξελίσσεται ένα χρόνο μετά το συμβάν. Θα εξερευνήσουμε το όρος Kholat Syakhl, όπου βρίσκεται το πέρασμα, προσπαθώντας να εξηγήσουμε τι ακριβώς συνέβει εκεί. Το παιχνίδι βρίσκεται στο Steam Greenlight και θα είχε κυκλοφορήσει πριν ένα χρόνο, όμως "ξαναχτίστηκε" χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά, την Unreal Engine 4 για να βελτιωθούν τα γραφικά.

Μέχρι περισσότερες πληροφορίες, δείτε το trailer για να μπείτε στο κλίμα.

<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/8Q9c_TZk4Do" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Edited by katsu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now