MetallicGR

Sony Xperia M2 Aqua, για υποβρύχιες φωτογραφήσεις!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Sony Xperia M2 Aqua, για υποβρύχιες φωτογραφήσεις!]http://www.hwbox.gr/images/news_images/sony1.jpg[/NEWS_IMG] Το Xperia M2 Aqua ανακοινώθηκε από την Sony και εκ πρώτης όψεως, έχουμε να κάνουμε με μια ανασχεδιασμένη έκδοση του Xperia M2.

Το νέο smartphone της Sony φέρει την επωνυμία "Aqua" πράγμα που σημαίνει πως είναι αδιάβροχο ενώ δεν εννοούμε μόνο σε "σταγόνες" καθώς σύμφωνα με την εταιρεία, ενδείκνυται για υποβρύχιες φωτογραφίες και βίντεο. Αυτό το καταφέρνει χάρη στην πιστοποίηση IP68 η οποία χαρακτηρίζει μια συσκευή, ικανή να αντέξει σκόνη και νερό.

Η οθόνη του έχει διαγώνιο 4.8 ίντσες και ανάλυση 960x540 pixels και εσωτερικά υπάρχει ένας Snapdragon 400 επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.2 GHz. Η RAM του ανέρχεται στο 1GB και ο αποθηκευτικός χώρος στα 8GB (επεκτάσιμος μέχρι τα 32GB μέσω MicroSD). Επίσης περιλαμβάνει δύο κάμερες, μια 8 megapixel και άλλη μια 1.1 megapixel με τον αισθητήρα Exmor RS.

Το smartpohne έρχεται με προεγκατεστημένο το λειτουργικό σύστημα Android 4.4 KitKat της Google και τέλος αναμένεται στην αγορά περί το τέλος του έτους.

[img_alt=Sony Xperia M2 Aqua, για υποβρύχιες φωτογραφήσεις!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture32257.jpg[/img_alt]

[img_alt=Sony Xperia M2 Aqua, για υποβρύχιες φωτογραφήσεις!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture32258.jpg[/img_alt]

[img_alt=Sony Xperia M2 Aqua, για υποβρύχιες φωτογραφήσεις!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture32259.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Καλή μαγκιά!

Τώρα που λίγο πολύ έχουμε αποδεχτεί ότι τα κινητά μας δεν ανοίγουν στην μπαταρία, θα είναι καλή φάση να δούμε μερικά αδιάβροχα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now