katsu

Τρομάξτε με το Five Nights at Freddy's

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τρομάξτε με το Five Nights at Freddy's]http://www.hwbox.gr/images/news_images/adventure3.jpg[/NEWS_IMG]Κι άλλος τίτλος που θα τροφοδοτήσει τους εφιάλτες μας για πολλές μέρες.

Ο περίεργος τίτλος αυτού του game μας προϊδεάζει από την αρχή ότι πρόκειται να αντικρίσουμε κάτι εξίσου παράξενο και αλλόκοτο. Αν κρίνω από τα video, δεν απογοητεύει. Στο Five Nights at Freddy's παίρνουμε το ρόλο ενός νυχτοφύλακα που εργάζεται σε ένα κέντρο διασκέδασης για παιδιά. Όλα καλά μέχρι εδώ. Τι μπορεί να πάει στραβά; Ο ιδιοκτήτης σίγουρα έχει κάνει κάποιο συμβόλαιο με το Σατανά, αφού κάθε βράδυ τα μηχανοκίνητα ζώα-attraction του μαγαζιού ζωντανεύουν. Καθώς πρόκειται για ένα survival horror τίτλο, τα ζωάκια αυτά δεν θέλουν αγκαλίτσες και χαδάκια, αλλά σάρκα και αίμα σαν τους ανίερους και φρικιαστικούς γόνους της κόλασης που είναι.

Εάν θέλουμε να επιζήσουμε και αυτό το βράδυ θα πρέπει να παρακολουθούμε τις κινήσεις τους μέσα από τις κάμερες, καθώς κινούνται μόνο όταν εμείς δεν τα κοιτάμε. Θα λέγατε ότι αυτό είναι αρκετά εύκολο. Όχι όμως όταν αντιμετωπίζουμε και διακοπές ρεύματος, κάτι που κάνει περιορισμένη τη χρήση της κάμερας και του φωτισμού αλλά και τις πόρτας ασφαλείας του γραφείο. Γι' αυτό θα πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τις λιγοστές πηγές μας αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως τις 6 το πρωί.

Το Five Nights at Freddy's είναι διαθέσιμο μέσω Steam στην τιμή των 4.99?, αλλά και μέσω του Desura όπου και πρωτοεμφανίστηκε.

<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/tn9baUJDu0g" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now